brižan otac

Premijer Plenković pokazao svoju nježniju stranu u slatkom druženju sa sinčićem

22.10.2017 u 22:06

Bionic
Reading

Na svečano otvorenje Svjetskog prvenstva u judu za juniore u Dom Sportova, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković stigao je sa sinčićem koji je pobrao svu pažnju prisutnih, ali i medija

Subota je čini se kod našeg premijera Andreja Plenkovića, bez obzira na poslovne obveze, rezervirana za druženje sa sinom Mariom.

Moglo se to vidjeti i na jučer održanom otvorenju Svjetskog prvenstva u judu, gdje je stigao u pratnji malenog nasljednika. Uz gradonačelnika Milana Bandića i nekolicinu bitnih ljudi za ovu svečanost, najveću je pažnju privukao upravo trogodišnjak, koji je kao i svi njegovi vršnjaci vrlo zaigran dječak.

  • +2
Plenković sa sinom Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Dok je Plenković na pozornici držao govor oko povećanja nagrada za vrhunske sportaše za 100 posto, maleni je u pozadini sjedio na postolju i držao plišanu igračku. Jedno je vrijeme bio miran i pozorno promatrao okupljeno mnoštvo, a onda je krenuo istraživati pozornicu.

Sa zanimanjem je promatrao sve oko sebe, a svojom je pojavio oduševljavao i sve prisutne.

  • +13
Andrej Plenković kod Pape Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Lana Slivar Dominić/Hina

Hrvatska javnost malenog je dječaka imala priliku vidjeti već nekoliko puta, a nedavno je s ocem i ostatkom obitelji bio u posjetu papi Franji u Vatikanu. Tad su se uz premijera po prvi put u javnosti pokazale i njegova supruga Ana Maslać Plenković i malena kćerkica Mila,  koju su dobili ove godine.