PLIJENI POGLEDE

Prelijepa supruga Frane Lasića pozirala u romatičnoj Veneciji

14.04.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Beogradska slikarica i dizajnerica Milena Lasić, mlađahna supruga našeg glumca svoje brojne pratitelje na Instagramu nerijetko počasti atraktivnim fotografijama

Sudeći po najnovijoj fotografiji na Instagramu, 33-godišnja supruga Frane Lasića trenutno uživa u čarima Venecije gdje je spremno pozirala na jedom od mnogobrojnih pristaništa gondola i brodova.

U casual crnom izdanju upotpunjenom vječnim balonerom, uskim trapericama i hit tenisicama-čarapama, 33- godišnja Beograđanka plijenila je pozornost ljepotom koja je osvojila našeg glumca i pjevača Franu Lasića.

#venezia

A post shared by Milena (@milena_lasic) on

Milena je Lasićeva četvrta supruga, a to što ih dijeli 30 godina razlike za njih nije nikakva prepreka. Glumac za kojim su uzdisale brojne žene, vječni zavodnik Frano Lasić zbog svoje Milene se preselio u Beograd. Par se vjenčao u svibnju 2015. godine nakon dvije godine veze.

Frano i Milena Lasić Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Lasić iz prošlih brakova ima troje djece. S prvom suprugom Majom Nikšić ima 35-godišnjeg sina Janka, s kojom je u dobrim odnosima. Nakon toga oženio se Ljiljanom iz Beograda, a brak je potrajao samo 21 dan. Sa Živom Stupnik oženio se 1993. godine i imaju 21-godišnju kćer Linu i 19-godišnjeg sina Luku.

  • +5
Frano Lasić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filić