SVJESNA JE SVEGA

Kate Middleton je pod velikim pritiskom zbog odgoja budućeg kralja

19.07.2023 u 08:59

Bionic
Reading

Princeza od Walesa itekako je svjesna da mora dobro odgojiti princa Georgea, koji će na britanskom tronu jednoga dana naslijediti svog oca, princa Williama, a koji će prije toga naslijediti svog oca, Georgeovog djeda, kralja Charlesa III

Kada je riječ o odgoju djece, Kate Middleton već je shvatila da 'svoj posao' obavlja i više nego dobro. No, isto tako osjeća veliki pritisak jer mora na pravi put izvesti i dobro odgojiti svog najstarijeg sina, princa Georgea, koji će jednoga dana postati britanski kralj.

Princ i princeza od Walesa složni su u jednom - svojoj djeci namjeravaju pružiti što je 'normalnije' odrastanje moguće, da se previše ne razlikuju od svojih vršnjaka, no princ George ovog će vikenda proslaviti svoj 10. rođendan, a to je dob kada sve više mora početi s pripremama za trenutak u budućnosti kada će postati kraljem i na tronu naslijediti oca, princa Williama.

Sve to dogodit će se tek kada prvo William naslijedi svog oca, kralja Charlesa III, jer tako ide redoslijed u naslijeđivanju. U razgovoru za britanski OK! oglasila se i autorica mnogih knjiga o kraljevskoj obitelji i stručnjakinja Angela Levin, koja je rekla.

'Kate je iznimno samouvjerena majka, no unatoč tome itekako je svjesna pritiska da odgoji Georgea kao budućeg monarha. To je vrlo težak teret koji mora nositi.'

POZORNO JE PRATILA

Dan koji će ući u povijest: Princeza Charlotte prvi puta na Wimbledonu

Pogledaj galeriju

Levin je dodala i kako je Kate napravila sve kako bi zaštitila svoju djecu, pa se upravo iz tog razloga odlučila sama fotografirati ih za službene rođendanske portrete, a sve kako bi 'zaštitila' Georgea od formalnosti.

A da Georgea, Charlotte i Louisa nimalo ne štedi, iako su prinčevi i princeze, otkrili su dobro upućeni izvori Angeli Levin, koja je pak rekla kako svako dijete ima neko zaduženje kod čišćenja kuće, poput brisanja prašine i slično, a sve kako bi se naučili kako brinuti o sebi.

  • +9
Princ George i princeza Charlotte na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da je Kate na dobrom putu, osobito kada je odgoj Georgea u pitanju, vidljivo je i iz njegovog sve samouvjerenijeg ponašanja u javnosti.