IZABERITE NAJBOLJE

Predstavljamo vam nova TV lica i buduće zvijezde

17.05.2011 u 10:22

Bionic
Reading

I ove sezone, kao i prethodnih, na malim ekranima pojavila su se neka nova televizijska lica, dok su druga, već znana, izborila mjesta u prvim redovima. Kako smo mi jako znatiželjni, živo nas zanima koja su vama najdraža

Među TV licima koja slijede kriju se pokoji stari novinarski vuk i lija, dojučerašnji model i manekenka, radijska voditeljica u prolazu te neka sasvim nova lica, a svima im je zajednička činjenica da su upravo ove sezone dobili veliku priliku izaći iz sjene u prvi red do kamere. Pa krenimo od iskusnijih prema sasvim friškima.

Antonija Mandić
Antonija je godinama bila RTL-ova novinarka s crvenih tepiha, na kojima je brzinskim pitanjima poskidala brojne zvjezdane 'skalpove'. To joj je sasvim sigurno bio odličan trening za pravi uredničko-voditeljski posao kojim se bavi u emisiji 'Studio 45' na RTL-u 2, gdje odlično vodi razgovor s gostima najrazličitijeg profila, od stand up komičara preko aktivista i estradnih zvijezda do političara. Odličnom pripremljenošću za razgovor, brzim reakcijama i autoritativnim vođenjem razgovora, Antonija hrabro korača prema samom vrhu hrvatskog voditeljstva, gdje vladaju Daniela Trbović i Antonija Blaće.

Ivan Šarić
Nakon što je Antonija preuzela vođenje 'Big Brothera', na njeno mjesto u šouu 'Hrvatska traži zvijezdu' došao je njen dojučerašnji sekundant Ivan Šarić. Iako posjeduje komičarski šarm, Ivan još uvijek muku muči s povremenim praznim hodovima, povezivanjem epizoda u cjelinu i nametanjem autoriteta, odnosno još uvijek kao da nije izašao iz backstagea. No na dobrom je putu da to postigne.

Sandra Križanec
Iako Sandra iza sebe ima dugogodišnje novinarsko iskustvo kao šefica osječkog dopisništva HTV-a, a neko vrijeme se kalila i u trećem HTV-ovom 'Dnevniku', u centar pažnje došla je početkom ove godine kao urednica i voditeljica centralnog 'Dnevnika' iste televizijske kuće. Iskustvo i ljepota svakako su dobitna kombinacija, a Sandra ima oboje.

Igor Bobić
Iako je na poziciji urednika-voditelja centralne RTL-ove informativne emisije, 'RTL Danas', još od listopada prošle godine, i Igora Borića smo uvrstili u popis novih TV lica, što nam, vjerujemo, nećete zamjeriti, jer je i on novo lice sezone. Po pitanju novinarstva, Igor je stari vuk te je već kao gimnazijalac bio angažiran na Radiju Orahovici. Put do emisije 'RTL Danas' vodio ga je kroz Slavonski radio i Slavonsku televiziju, da bi se potom kalio na HTV-u kao reporter u 'Latinici', 'Dnevniku' i 'Meridijanu 16' te nitko ne može reći da je dobio posao na lijepe oči. A koliko je osvojio vaša srca, to vi najbolje znate.

'E je.. ga'
Slavica Babić
Urednica i voditeljica HTV-ovih vijesti i podnevnog 'Dnevnika' već je neko vrijeme na televizijskim ekranima, a zvjezdani trenutak doživjela je kad je pri presudi generalima u eter opsovala 'e je.. ga', što ju je pretvorilo u instantnu zvijezdu. Koliko se iza gafa krije talenta i hoće li ga natkriliti, ne znamo, no znamo da vi krijete odgovor kako kotira u javnosti.

Ana Strizić
Zajedno s Igorom Bobićem, RTL-ove redove pojačala je Ana Strizić, koja je svoje mjesto pod RTL-ovim suncem našla u sportskim redovima. Prije RTL-a Ana se s Belmom Hodžić, odnosno Džomba, kalila na Kanalu Ri, gdje je prošla sve, od glazbenih do zabavnih i emisija iz kulture. Za sve koji nisu uočili lijepu Anu, recimo da se nije pretjerano bavila sportom, no tvrdi da je sportski fanatik. Kako se na Kanalu Ri okušala u raznim profilima, sigurni smo da sport nije njena jedina ljubav. Je li uspjela osvojiti vaša srca, vidjet ćemo u petak.

Ema Branica
Nakon dobrim dijelom poznatih imena, prelazimo na sasvim nova televizijska lica. Prva u trisu je Ema Branica, od veljače voditeljica 'Flash vijesti' na Doma TV-u i reporterka 'Provjerenog'. Ema je sanjala da će biti glumica i doktorica, no kako se java počesto poigra snovima, tako je Ema završila pred kamerom, no s blesimetrom u pozadini i minimalnim mogućnostima glumačke kreacije. Ne znamo je li vas dosad osvojila, no 23-godišnjakinja je tek zakoračila u svijet medija, tako da je vrijeme svakako na njenoj strani.

Ecija Ivušić
Za razliku od Eme, Ecija je medijima poznato lice, za što su zaslužna njena poziranja za Klik i sudjelovanje u reklami jedne naše banke. Voditeljsko predstavljanje ta diplomirana novinarka i dugogodišnji model ima u šouu 'HTZ', gdje pokazuje sve dječje bolesti, od treme do sporog reagiranja na sugovornike, ali joj nikako ne možemo poreći šarm i simpatičnost. Kako je vrijeme i na njenoj strani, vjerujemo, to jest nadamo se da će izrasti u pravu voditeljicu.

Ivana Mišerić
Ivana je tek radijska izletnica u svijetu televizije, i to ne u poziciji voditeljice, već članice žirija u 'HTZ'-u. No kako je taj šou medijski jako popraćen, tako je i Ivana postala prava televizijska zvijezda. I ona, nažalost, ima neke boljke, poput nedovoljno izraženog kritičkog stava, pretjeranih hvala i gubljenja u mislima, no nema problema s kamerom koja je voli, a i daleko je najzgodniji dio žirija, ali i šire.

Nakon što smo vam izložili nova-stara televizijska lica, red je na vama da glasate i proglasite ona najzvjezdanija.