VELIKA SREĆA

Pravo čudo: Pogledajte kako nakon požara izgleda dom proslavljenog glumca

16.11.2018 u 22:05

Bionic
Reading

Iako su mnogi slavni ostali bez svojih domova u velikim požarima koji su poharali Kaliforniju, britanski glumac Anthony Hopkins je imao nevjerojatnu sreću u nesreći

Njegova raskošna vila u Malibuu nekim je čudom ostala netaknuta!

Kako pišu britanski mediji, snimke iz zraka pokazuju kako je kuća proslavljenog glumca kojeg pamtimo po ulogama u legendarnim filmovima 'Kad jaganjci utihnu', 'Nixon', 'Howards End' ili 'Na kraju dana', spomenimo neke, izbjegla vatrenu stihiju uključujući čak i ležaljke u vrtu pored kuće.

Dom Anthonyja Hopkinsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, u požarima u Kaliforniji svoje su domove izgubili i mnogi poznati showbizzeri poput Kim Basinger, Liama Hemswortha i Miley Cyrus, Neila Younga i Robina Thickea.

U požarima nije stradao ni dom Pierca Brosnana, glumca koji je prošle godine na otoku Visu snimao film 'Mamma Mia: Here We Go Again!'.

'Životi mnogih obitelji, naših prijatelja i susjeda pretvorili su se u pepeo, a mnogi se i dan danas bore kako bi zaštitili svoje domove', izjavio je irski glumac koji se odmah uključio u brojne humanitarne akcije kako bi pomogao unesrećenima.

Ipak, sreće nisu imali Miley Cyrus i njezin dečko Liam Hemsworth čija se raskošna vila pretvorila u zgarište.

U opisu fotografije na kojoj nema više nema ničega osim natpisa 'Ljubav' koji je ostao kao uspomena na njihov dom, Liam je pohvalio stanovnike Malibua zbog zajedništva u tako teškoj situaciji.