NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Graffiti na Gradele'

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 02.07.2018 15:38
  • Objavljeno 28.06.2018 u 15:37
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Pravilnik natječaja 'Graffiti na Gradele'

1.Pravila natječaja

Svi čitatelji koji ispune prijavu u članku te pošalju odgovor na pitanje 'Zašto baš ja želim na festival 'Graffiti na Gradele'?, ulaze u izbor za vrijednu nagradu. Najoriginalnija i najkreativnija prijava po mišljenju članova žirija osvaja nagradu i dobitnik nagrade postaje ambasador festivala (ambasador festivala koji će osvojiti nagradu ima obavezu zabilježiti dojmove (kroz fotografije, videa i tekst) koje ćemo objaviti kad festival završi). O pobjednicima odlučuje tročlani žiri u sastavu: Stella Antunović (Tportal), Nikolina Turuk (bonbon) i Marko Boko (Graffiti na Gradele). Najkreativniji odgovor će biti objavljen i nagrađen.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši putem forme za prijavu u članku. Čitatelji mogu sudjelovati s neograničenim brojem prijava, a jedna prijava smije sadržavati minimalno jednu, a maksimalno deset rečenica.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 2. srpnja 2018. do 9. srpnja 2018. do 13:00 sati. U tom periodu će se moći vršiti prijave. Ime dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 12. srpnja 2018.

4) Nagrada

Nagrada je jedan poklon paket (za dvije osobe - put do Bola i natrag, mjesto u kampu, merchandise paketi (autorski radovi - svi dizajni), *ulaznice festivala se ne naplaćuju) za čitatelja koji će poslati najkreativniji odgovor na pitanje 'Zašto baš ja želim na festival 'Graffiti na Gradele'? Dobitnik nagrade postaje ambasador festivala (ambasador festivala koji će osvojiti nagradu ima obavezu zabilježiti dojmove (kroz fotografije, videa i tekst) koje ćemo objaviti kad festival završi).

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Sudjelovanjem u natječaju sudionik potvrđuje suglasnost o pohrani korisničkih podataka te o ustupanju istih partneru nagradnog natječaja. Korisnički podaci bit će pohranjeni na Typeform serveru pod garancijom ne upotrebe i zloupotrebe istih. Hrvatski telekom ne preuzima odgovornost za korisničke podatke koji su pohranjeni na serveru Typeform.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!