PLAVUŠA I BRINETA

Pravi ženskar: Leonardo DiCaprio uhvaćen u istom danu s dvije ljepotice

22.09.2017 u 12:59

Bionic
Reading

Leonardo DiCaprio poznati je holivudski zavodnik i jedan od najpoželjnijih neženja. Potvrđuje to i činjenica kako je u istome danu i u istome gradu uspio na spoj odvesti dvije mlade ljepotice. Nakon višemjesečne romanse s Viktorijinom anđelicom Ninom Agdal, slavni glumac očito ne namjerava tako skoro skrasiti se u ozbiljnoj vezi

Leonardo DiCaprio iskoristio je svoje slobodno vrijeme u pauzi od novih poslovnih pothvata i posvetio se ljubavnom životu. 

Međutim, ništa to ne bi bilo čudno da nije u istome danu viđen s dvije različite djevojke, i to u samo nekoliko sati razmaka.

Dakle, Leo je prvo u romantičnu šetnju istočnom obalom Manhattana izveo 23-godišnju manekenku Lorenu Rae. Glumac i lijepa brineta izgledali su iznimno prisno, a u jednom trenutnu čak su se primili za ruke.

Za šetnju su pritom izabrali vrlo opušteno izdanje te je ona odjenula pripijene crne tajice i visoko rezani top koji je naglasio njezin ravan trbuh. Leo je pak odjenuo kratke hlače i sivu majicu te je na glavi imao šiltericu.

U istom tom izdanju viđen je samo nekoliko sati poslije, ali ovoga puta u društvu nove djevojke. 

A post shared by @flowerig25 on

Nakon brinete, oskarovac se očito odlučio malo zabaviti s plavušom, pa je na večeru u restoran North End Grill pozvao bivšu djevojku Toni Garrn, s kojom se u zadnje vrijeme intenzivnije druži.

NEW: Leonardo with Toni in New York ❤️💑#leonardodicaprio #myboy #climatemarch #mybaby #love #actor #smile #beautiful #likeforlike

A post shared by LEONARDO WILHELM DICAPRIO❤️ (@leonardo_myobsession) on

Atraktivna 25-godišnja Njemica također se bavi manekenstvom, a nakon ukusne večere biciklima su se uputili do njezinog stana, prenose strani mediji.

New pics of Leo and Toni :D #tonigarrn #leonardodicaprio #leonardowilhelmdicaprio #myloveDicaprio #newyork #newpic #night

A post shared by Leonardo Dicaprio Fanclub (@fanclubleonardodicaprio) on

Glasine o njihovoj ponovnoj vezi počele su još prije nekoliko tjedana jer su više puta viđeni skupa u društvu i izgledali vrlo prisno. Leo i Toni su naime hodali od svibnja 2013. do prosinca 2014.

Iako ih ponovno povezuju, vjerujemo da lijepa Toni neće biti oduševljena činjenicom kako nije prvi i jedini izbor popularnog glumca.

Leonardo DiCaprio i Toni Garrn Izvor: Guliver/Splash / Autor: Brian Prahl / Splash News

42-godišnji zavodnik od ranije je poznat po ljubavi prema vitkim i visokim djevojkama. Ljubio je između ostalog najpoznatiju manekenku svijeta Gisele Bundchen te Bar Refaeli, Erin Heatherton i Kelly Rohrbach.