UŽIVAJU U SAUDIJSKOJ ARABIJI

Prava avantura: Cristiano Ronaldo istražuje Rijad s Georginom i djecom

17.01.2023 u 23:55

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo okrenuo je novu stranicu u svojoj karijeri i postao član nogometnog kluba iz Saudijske Arabije Al-Nassra

Slavni Portugalac na društvenim je mrežama gdje ga prate milijuni fanova pokazao kako izgleda njegova svakodnevica u Rijadu, glavnom gradu Saudijske Arabije.

CR7 svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo sa svojom obitelji, djecom i zaručnicom Georginom.

nije za 'obične smrtnike'

[FOTO] Ronaldo i Georgina žive u najluksuznijem hotelu za 280.000 eura! Zavirite u njihove sobe

Pogledaj galeriju

Najskuplji nogometaš svih vremena koji će zahvaljujući novom ugovoru godišnje zarađivati 'okruglo' 200 milijuna eura, objavio je fotografije na svom Instagram profilu na kojima se vidi njegova obitelj - Georgina Rodríguez i njihovo četvero djece dok uživaju u obilasku znamenitosti glavnog grada Saudijske Arabije - Rijada.

'Kvalitetno provedeno vrijeme s mojim najmilijima', napisao je Ronaldo pored fotografija koje su prikazivale dijelove tog grada.

I Georgina je na svom Instagramu objavila još fotografija, a jedna je prikazivala i obitelj kako se natječe na karnevalskim igrama, dok poziraju sa superjunacima i tijekom vožnje na ringišpilu.

Nogometaš i Georgina su roditelji Alane Martine (5), blizanaca Eve Marije i Matea i Cristiana Jr. (12).

U listopadu 2021. 37-godišnji Ronaldo i 28-godišnja Georgina objavili su sretnu vijest kako čekaju blizance - djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali - preživjela je samo djevojčica kojoj su dali ime Bella Esmeralda.