ŠUŠKA SE

Poznati vampir postaje još poznatiji šišmiš: Roberta Pattinsona gledat ćemo kao Batmana

17.05.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Zvijezda sage 'Sumrak' Robert Pattinson pregovara o ulozi Batmana u najnovijem filmu o DC Comicsovom superheroju koji bi u kina trebao stići 25. lipnja 2021. godine

Iako još ništa nije službeno, Variety doznaje kako je izbor sužen na Pattinsona koji bi uskoro trebao potpisati s Warner Brosom. Iz studija još ništa ne žele komentirati.

Predprodukcija Warner Brosa i DC Comicsa trebala bi započeti ovoga ljeta.

Redateljsku palicu preuzeo je od Bena Affleca u siječnju 2017. Matt Reeves, redatelj posljednja dva nastavka 'Planeta majmuna', koji će novoga Batmana producirat sa svojim suradnikom Dylanom Clarkom.

Nakon razočaranja s filmovima 'Batman v Superman' i 'Liga pravde', Warner Bros se nije žurio i ostavio je Reevesu dovoljno vremena za razvoj scenarija.

Službeni početak snimanja novog 'Batmana' još nije određen, ali izvori Varietyja kažu kako bi to moglo biti krajem 2019. ili početkom 2020. godine.

Najseksi vampir na svijetu, 33-godišnji Pattinson drugi je najmlađi glumac koji će utjeloviti Batmana, nakon Christian Bale koji ga je u dobi od 31 godinu glumio 2005. u filmu 'Batman: Povratak'.

  • +24
Robert Pattinson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia