DISALI SMO KAO JEDNO

Poznati se prisjećaju velikog dana za Hrvatsku i veličanstvenog dočeka: 'Kakva je to ludnica bila'

16.07.2019 u 10:25

Bionic
Reading

Na današnji dan hrvatska nogometna reprezentacija vratila se iz Rusije gdje su u finalu Svjetskog prvenstva osvojili srebrenu medalju i ostvarili najveći uspjeh u povijesti hrvatskog nogometa. Tih dana ponosa i slave, svakog proživljenog trenutka, svakog proslavljenog gola prisjetili su se brojni poznati Hrvati na društvenim mrežama

Prije godinu dana Vatreni su u finalu Svjetskog prvenstva u Moskvi izgubili 2:4 od Francuske, no usprkos tome izabranici Zlatka Dalića ostvarili su najveći uspjeh u povijesti hrvatskog sporta. Značaj tog rezultata rezultirao je veličanstvenim dočekom u Zagrebu dan nakon finala kada su naše reprezentativce dočekale stotine tisuća razdraganih navijača koji su 'okupirali' prometnice kako bi pozdravili svoje junake.

'Kakva je to ludnica bila', prisjetila se televizijska i radijska voditeljica Karmela Vukov Colić.

Pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić nije propustila ni jednu utakmicu naše slavne nogometne momčadi, a navijala je zaogrnuta u hrvatsku zastavu.

'Finale iz perspektive team speaker croatia - od maskote, preko Ronaldinho na bongosima, potom nogometnih legendi i miss svjetskog prvenstva uz nezaboravni pljusak jer i nebo je plakalo što nismo prvaci. Kao da jesmo!', napisao je televizijski voditelj Frano Ridjan koji je u Rusiji

I hrvatske WAG-sice su se odlučile prisjetiti emotivnih trenutaka iz Rusije. Neke od njih su podijelile svoje 'vatrene trenutake'. Supruga bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke, Franka Batelić pokazala je navijačku atmosferu iz obiteljskog doma u društvu kućnog ljubimca, psa Oscara s kapicom na crveno-bijele kockice. 'Gdje je proletjela godina od finala', upitala je pjevačica.

  • +22
Fashion Guru - Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Jednog od najljepših dana svih Hrvata, prisjetila se i Helena Matić, djevojka Dominika Livakovića i to s fotografijom gdje ljubi svog dragog na stadionu.

Djevojka reprezentativca Tina Jedvaja Dina Dragija, u ovo vrijeme, prošle godine s tribina u Rusiji pružala je podršku našim nogometašima, a povijesnog dana prisjetila se 'prigdonom' ilustracijom.

svjetski doprvaci

Dani ponosa i slave: Prošla je godina dana od dočeka kakav Zagreb i Hrvatska dotad nisu vidjeli

Pogledaj galeriju