SJEĆANJE NA MAJKU

Dirljiva objava Nives Ivanišević: 'Najbolji osjećaj na svijetu je znati da sam mali dio tebe'

07.11.2020 u 19:15

Bionic
Reading

U srpnju ove godine radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića ostala je bez majke Vesne, zbog čega je uzela i podužu stanku na narodnom radiju. Tek se nedavno vratila u radijski eter, a ovaj vikend provodi u Opatiji odakle je objavila i fotografiju kojom se prisjetila voljene mame

Od preranog odlaska voljene majke Vesne, koja je preminula u srpnju ove godine, radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića, Nives još se uvijek nije oporavila. Svatko tko je prošao slično, zna koliko je sve to teško, a Nives se trudi da uspomena na njezinu majku i dalje živi.

Na svom je Instagram profilu tako i posljednju objavu posvetila upravo njoj, mami Vesni. Uz fotografiju na kojoj je Nives Ivanišević u krupnom kadru, voditeljica je na engleskom napisala riječi 'The best feeling in the world is knowing that I am a little piece of U' ('Najbolji osjećaj na svijetu je znati da sam mali dio tebe', op.a.) i uz to dodala emotikone sa srcima i tek jednu jedinu riječ - mom, odnosno mama.

Ispod njezine objave krenuli su se nizati emotikoni srca i podrške.

Nakon što joj je majka preminula, Nives je uzela podužu pauzu na narodnom radiju, želeći tugovati u tišini, daleko od očiju javnosti i u eter se, na radost brojnih obožavatelja, vratila tek nedavno.