PUNJENJE BATERIJA

Poznati Hrvati hvale se na društvenim mrežama svojim zimskim odmorom

08.01.2019 u 13:12

Bionic
Reading

U prosincu i siječnju mnogi slavni guštaju u vladanju na skijaškim stazama susjednih nam zemalja gdje se diče svojim vještinama i vratolomijama na snijegu. I dok su jedni maheri u skijanju i bordanju, drugi su pak svoj raj potražili u toplijim krajevima

Društvene mreže su pune fotografija naših poznatih koji se hvale sa svojim zimskim odmorima.

Među njima je voditeljica Anja Alavanja Romac koja je s obitelji otišla za Nassfeld u Austriju. 'Prošle sam godine gadno pala i još gadnije ozlijedila koljeno. Neki su doktori rekli da na skije više neću. Snagom volje i vježbanja vratila sam se u formu, ali mi je zanimljiv taj psihološki moment, kako te ružno iskustvo počne kočiti, pa ne znaš i ono što znaš da dobro znaš. Drugim riječima, muž me opasno šiša', napisala je Anja na Instagramu.

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

'Evo ležim na snijegu! Od sreće! Dovukla djecu i sebe na 2000 m nadmorske visine bez ikakvog problema! I onda vjetar zatvorio 22 od 24 žičare! I tako se onda kotrljamo', podijelila je dijelić svoje snježne avanture Ecija Ojdanić.

  • +9
Ecija Ojdanić Izvor: Promo fotografije / Autor: Boris Štajduhar

Saša Lozar s obitelji uživa u francuskom skijalištu, a na glavnom i najvišem vrhu skijališta, Pic de Chabrieres pozirao je sa suprugom Marinom. Radijski voditelj i glazbenik rijetko objavljuje fotografije sa suprugom s kojom je ovog ljeta proslavio 13. godišnjicu braka.

View this post on Instagram

#love on 🔝

A post shared by Saša Lozar (@sasalozar) on

Za razliku od njega, Sandi Cenov je otišao bliže i to do Slovenije. Pokazao je kako uživa u odmaranju nakon skijanja u Kranjskoj Gori. Njegovo guštanje nisu samo skije, već i boravak na snijegu.

Dušu na snijegu odmara i fitnes trener, voditelj i glumac Mario Valentić i to u austrijskom skijalištu Kreischberg. Ondje je bio i prošle godine, a na skijanje tradicionalno svake godine odlazi sa starijim sinom Nikom. Poznati promotor zdravog života te vrlo često u intervjuima naglašava kako je potrebno provoditi što više vremena vani, na svježem zraku.

Najbolja hrvatska atletičarka svih vremena, Sandra Perković, nakon Božića je s prijateljicama otputovala na Kubu gdje je dočekala Novu godinu. Na svom Instagram profilu objavila je nekoliko fotografija i pokazala kako gušta.

  • +10
Sandra Perković Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl

Mirna Zidarić je prije Nove godine sa suprugom Zoranom otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate, a nakon toga su stigli u Afriku odakle HRT-ova sportka novinarka gotovo svakodnevno objavljuje zanimljive fotografije.

I Jelena Rozga napustila je Hrvatsku. Tradicionalno je otputovala u svoju omiljenu zemlju, Grčku, gdje trenutno odmara kod prijateljice.

  • +6
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL