ODLAZAK IZ LIJEPE NAŠE

I Davor Bilman je pobjegao u toplije krajeve, evo gdje se nalazi

29.12.2018 u 19:34

Bionic
Reading

Samozatajni naoko strogi član četveročlanog žirija 'Supertalent' i vječiti oponent neomiljenoj opernoj divi Martin Tomčić, nakon uspješne šeste sezone popularnog showa i objave svoje knjige o prepoznavanju ljudske osobnosti, otputovao je na odmor. I Davor Bilman se, poput brojnih poznatih ove godine odlučio za - Dubai

Dubai je definitivno i ove godine jedna od najomiljenijih turističkih destinacija Hrvata. Osim brojnih sportaša koji su ondje došli 'napuniti baterije' i poslovni savjetnik te poznat plesač kojeg je publika upoznala kroz brojna televizijska natjecanja uputio se ondje gdje je, sudeći prema fotografijama kojima se pohvalio na svom Instagram profilu, dočekao Božić.

'Kažu da se putovanje ne broji ako nisi opalio selfie. Ovo je moj selfie sa zimskih praznika, koji su ove godine malo manje zimski', napisao je Davor Bilman pored fotografije koju je zadnju objavio.

Godina na izmaku, bila mu je dobra, no priznao je da je mogla biti i bolja. U njoj ništa ne bi mijenjao. 'Ja si svakog ponedjeljka postavljam ciljeve, a pogotovo od 1. siječnja', izjavio je za In Magazin Nove TV. Otkrio je kako će nakon odmora Novu godinu ipak proslaviti u Hrvatskoj.

Nekadašnji vladar plesnih podija danas pleše minimalno 3-4 puta tjedno za svoj gušt. Kaže da ne voli plesati na svadbama ili u nekom klubu jer to svi od njega očekuju, umjesto toga radije ode na plesni festival gdje su svi vrhunski plesači.

  • +2
Davor Bilman Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL