PJEVAČ PARNOG VALJKA

Poznati hit slavnog glazbenika: Evo s kojom pjesmom će biti ispraćen Aki Rahimovski

25.01.2022 u 22:37

Bionic
Reading

Aki Rahimovski, pjevač Parnog valjka preminuo je u subotu 22. siječnja u Novom Mestu u Sloveniji, u dobi od 67 godina, a Zagrepčani su večeras palili lampaše za neprežaljenog glazbenika

Kako piše Jutarnji list, veliki glazbenik na posljednji počinak bit će ispraćen pjesmom 'Sailing' Roda Stewarta, koju je često pjevušio sinu Kikiju dok je bio beba.

Rahimovski će, kako je ranije objavljeno, u četvrtak u 15 sati, biti pokopan na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu obitelji i prijatelja.

Ispratit će ga i članovi klape koji će uz njegov grob otpjevati dvije makedonske pjesme koje je Aki jako volio.

tužan oproštaj U ZAGREBU

[FOTO] Građani kod Zdenca života odaju počast Akiju Rahimovskom, među njima je bio i utučeni Husein Hasanefendić

Pogledaj galeriju

Kod Zdenca života na Trgu Republike Hrvatske u Zagrebu brojni obožavatelji Akija Rahimovskoh palili su večeras lampaše kako bi odali počast omiljenom glazbeniku koji je otpjevao legendarne hitove Parnog valjka uz koje su odrastale generacije.

Od ranog jutra na Trg Republike Hrvatske pristizali su brojni građani kako bi cvijećem, svijećama i pismima ostavljenima uz Meštrovićev Zdenac života odali počast Rahimovskom, a pojavio se i osnivač i autor većine pjesama grupe Parni valjak, Husein Hasanefendić Hus

Inače, kako su ustanovili su slovenski liječnici, Rahimovski je preminuo od zatajenja srčanog mišića.

Službena komemoracija održat će se u petak 28. siječnja u 11 sati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu za najuži krug kolega i prijatelja.