VJERNA PODRŠKA

Poznate Hrvatice s kijevskih tribina pratile finale Lige prvaka

27.05.2018 u 09:17

Bionic
Reading

Veliko finale Lige prvaka igrano na Olimpijskom stadionu u Kijevu, gdje su snage odmjerili Real Madrid i Liverpool, s kijevskih tribina pozorno su pratile supruge hrvatskih nogometaša

'Zajedno smo započele ovo nogometno putovanje prije više od 10 godina. Vjenčale smo se u isto vrijeme, rodile smo u isto vrijeme i udale smo se za kapetane hrvatske nogometne reprezentacije. Volim ove životne znakove i više sam nego sretna što sam te ugostila u svom domu ususret četvrtom najvećem trofeju', napisala je Mirela Forić Srna, supruga bivšeg hrvatskog reprezentativca i nogometaša ukrajinskog Šahtara koji je odlučio napustiti klub iz Donjecka i zaigrati za PAOK iz Soluna.

U svojoj Instagram objavi, Mirela Forić Srna referirala se na suprugu Luke Modrića, igrača 'kraljevskog' kluba iz Madrida koji je sinoć obranio naslov svladavši Liverpool 3:1 i osvojivši rekordnu 13. titulu u najjačem nogometnom natjecanju.

  • +7
Mirela Forić Srna Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalović

Na kijevske tribine, Mirela Forić Srna stigla je u društvu kćeri Kasie i supruga, dok je Vanja Modrić suprugovu utakmicu pratila uz sina Ivana.

Us ❤️ #uefachampionsleague final ⚽️

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

  • +7
Luka i Vanja Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu za Real, a kapetanu hrvatske reprezentacije Modriću to je čak četvrti naslov prvaka Europe.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL