HRVATSKA PREMIJERA

Poznate Hrvatice nisu mogle odoljeti najvećim zavodnicima među smartfonima

16.04.2019 u 16:00

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog mjeseca održano globalno predstavljanje novih Huawei modela u Parizu, isto je danas održano i u Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu za hrvatsku publiku, a kojeg su došle razgledati i mnoge poznate dame, koje ovaj mobitel koriste kako bi snimile što bolje fotografije za svoje Instagram profile

U Meštrovićevom paviljonu u Zagrebu danas je, mjesec dana nakon svjetske premijere u Parizu, održano predstavljanje čak dva najnovija uređaja marke Huawei iz P30 serije.

  • +8
Poznati na predstavljanju smartfona Huawei P30 Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Najnovijim pametnim telefonima nisu odoljela niti brojna poznata lica, koja upravo ove modele koriste kako bi usnimili čim bolju fotografiju za svoje profile na društvenim mrežama gdje imaju na tisuće pratitelja.

Huawei je predstavio suradnju s modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović koja je dizajnirala torbice inspirirane bojama novih Huawei pametnih telefona.

'Huawei P30 Pro uistinu je pomaknuo granice – kako fotografije tako i videografije, ali i dizajna. Doista mi je poslužio kao sredstvo inspiracije u radu. S obzirom na njegove mogućnosti i atraktivan izgled rijetko tko može ostati ravnodušan' rekla je Aleksandra Dojčinović koja je prikazala haljine inspirirane upravo novim smartfonima koji dolaze u nedoljivim bojama.

Ovu promociju nisu propustile blogerica Ella Dvornik, voditeljica Jelena Glišić, ali ni glumica Doris Pinčić Rogoznica, a sve prednosti moćnih zavodnika među smarfonima predstavili su profesionalni fotografi Sonja Dvornik i Domagoj Sever.