USKLAĐIVANJE OBAVEZA

Povratak Ivane Kovač na glazbenu scenu: 'Prvo dulje razdvajanje od moje Elene teško mi je palo'

02.07.2018 u 15:37

Bionic
Reading

Pjevačica se vratila glazbi prije prvog rođendana obiteljske mezimice Elene koja je uljepšala život njoj i njezinom dugogodišnjem partneru Elviru Hasanhodžiću. Proteklog vikenda predstavila je novu pjesmu na Splitskom festivalu na koji se vratila nakon tri godine. Za tportal je Ivana Kovač ispričala kako usklađuje pjevačku i majčinsku karijeru u kojoj beskrajno uživa

Usprkos brojnim roditeljskim obavezama, Ivana Kovač zahvaljujući pomoći baka, djedova, ali i dugogodišnjeg životnog partnera, inženjera radiologije Elvira Hasanhodžića s kojim je u vezi više od deset godina, na radost brojnih fanova nalazi vremena i za svoju drugu ljubav - glazbu.

'Kad nastupam put juga, Elenu čuva baka, Elvirova mama. Ovu sedmicu je bilo prvi put da je nisam vidjela dva dana jer sam prije Splitskog festivala imala nastup na Korčuli. Obično je ne vidim nekoliko sati budući da se nakon nastupa odmah vraćam kući. Baš mi je teško palo razdvajanje od nje. Kad nastupam u Sloveniji čuva je tata, ali to su uglavnom vikendi', ispričala nam je pjevačica.

Proteklog vikenda s pjesmom 'Srećo i tugo' čiju glazbu i aranžan potpisuje Fedor Boić, a tekst Nenad Ninčević nastupila je na Splitskom festivalu. Za nju je u Solarisu i na Jadriji snimila video spot u režiji Željka Petreša. 'Album bi trebao izaći relativno brzo, jer mi fale još dvije pjesme', otkrila je pjevačica.

Izvor: Društvene mreže

U ljetnim mjesecima Ivana će održati nekoliko koncerata i to 13. srpnja na Pašmanu, 14. i 21. srpnja u Sloveniji, a 29. srpnja na Murteru. Nastupima se vratila tri mjeseca nakon poroda. 'Moram priznati da mi je pozornica itekako nedostajala. Baš sam se zaželjela nastupa. Zato je, vjerojatno, i trema bila žestoko prisutna. Tek sam tada shvatila da taj posao ne bih mijenjala ni za što na svijetu. Ako ga uopće mogu nazvati poslom. Pjevanje je za mene, prije svega, gušt', poručila je.

  • +6
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic