oduševila figurom

Tri mjeseca nakon poroda Ivana Kovač pokazala zavidnu liniju

10.11.2017 u 21:22

Bionic
Reading

Krajem kolovoza pjevačica Ivana Kovač, kći legendarnog šibenskog pjevača Mate Miše Kovača, postala je po prvi puta majka. Rodila je tada djevojčicu Elenu, a zbog majčinskih obveza nismo je dugo vidjeli u javnosti. Zato je sada sve iznenadila zablistavši na koncertu u Lisinskom i pokazavši pritom zavidnu liniju

Pjevačica Ivana Kovač i njezin dugogodišnji partner Elvir Hasanhodžić 6. kolovoza postali su ponosni roditelji djevojčice Elene, koja je u potpunosti promijenila njihovu svakodnevicu.

Budući da se Ivana od tada uhodavala u majčinsku ulogu, scenu i javni život malo je zapostavila.

Lipa noć u Lisinskom🎤🎼 🔴 Dress by @kriedesign 🔴

Objavu dijeli I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial)

Sada je na svom Instagram profilu nakon dugo vremena objavila fotografiju i zadivila svojim izgledom.

Lijepa 39- godišnjakinja ponosno je pozirala neposredno prije no što je zapjevala u dvorani Vatroslava Lisinskog, na gala koncertu '20 godina dalmatinske šansone Šibenik'.

  • +6
Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic

Njezina zavidna figura posebno je dolazila do izražaja u dugoj haljini boje pudera s golemim prorezom koju potpisuje Krie design.

Nedavno je ova zanosna crnka s obožavateljima podijelila i prvu fotografiju svoje malene djevojčice, a između ostalog i ponosni dida Mate Mišo Kovač već je nekoliko puta javno pohvalio unuku.

There’s A New Kid In Town🤘 #babyelena❤️

Objavu dijeli I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial)

'Elenu sam već vidio na fotografijama koje mi je Ivana poslala i meni je prekrasna. Ima crnu kosicu, a koliko sam čuo preko telefona, i dobar glas. Prava je ljepotica', izjavio je tada presretni Mišo za Studio Jutarnjeg lista.

#čečereće Style by @bitemystyle1

Objavu dijeli I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial)