5. kolovoza

Povoljnije ulaznice za nastup skupine Gus Gus u Šibeniku još samo tjedan dana

26.06.2017 u 16:50

Bionic
Reading

Nastup islandske elektro senzacije koji će se održati 5. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, očekivano je izazvao veliki interes publike te je prvi krug Early Bird ulaznica rasprodan u samo nekoliko dana

Organizatori, Collage Events, za sve zainteresirane su u prodaju pustili drugi krug ulaznica po povoljnijoj cijeni od 190 kuna koje još stignete kupiti do 20. lipnja. Nakon 20. lipnja ulaznice će se moći kupiti po regularnoj cijeni u iznosu od 220 kuna. Iz Collage Eventsa kažu da ih velik interes publike nije zatekao s obzirom na to da Gus Gus nisu nastupali u Hrvatskoj punih pet godina , a ovo im je ujedno prvi nastup u Dalmaciji: 'Radi atraktivne lokacije i bogatog programa koji smo ponudili za tu večer, interes publike je doista velik te nas iznimno raduje što će Šibenik dobiti jednu glazbenu večer o kojoj će se sigurno dugo pričati. Šibenska tvrđava jedna je od najljepših europskih pozornica I takvo okruženje će sigurno doprinijeti doživljaju svakog posjetitelja.' – kazali su organizatori.

I sami izvođači su jako uzbuđeni zbog nastupa u Šibeniku. Uz Gus Gus, goste će svojim DJ setom rasplesati poznati američki producent Kevin Yost kojeg nazivaju maestrom deep house žanra. Yost je uoči nastupa kazao: 'Veliki sam obožavatelj skupine Gus Gus i posebna mi je čast dijeliti pozornicu s velikanima elektroničke glazbe. Lokacija je nevjerojatna, jedva čekam osjetiti energiju hrvatske publike na tako posebnom mjestu.'– kazao je.

Domaće boje te večeri brane A+ i AM:PM, DJ kolektiv iz Splita koji u posljednjih godinu dana privlače sve veću pažnju javnosti I publike live setovima, a koji će nastupiti u pauzama između nastupa skupine Gus Gus I Kevina Yosta.

Ulaznice po cijeni od 190 kuna možete kupiti preko sustava Entrio do 20. lipnja.

Ostala prodajna mjesta:

  • City Point šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1)
  • Blagajne šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone
  • Sva prodajna mjesta Entrio i u sustavu Entrio i Croatia tickets.