GOTOVO JE

Potvrdila i Ellen DeGeneres: Nakon punih 19 godina ukida se jedan od najgledanijih televizijskih talk showova

12.05.2021 u 20:58

Bionic
Reading

Talk show, u kojem su se do kraja 'razotkrivala' neka od najpoznatijih holivudskih imena, uskoro će prestati sa snimanjem. Iako se to neće dogoditi odmah, nego 2022. godine, obožavatelji ne kriju razočaranje zbog odluke koju je donijela voditeljica Ellen DeGeneres

Američka komičarka i voditeljica, 63-godišnja Ellen DeGeneres donijela je odluku da 2022. godine okonča snimanje vlastitog talk showa, u kojem je tijekom proteklih 19 godina ugošćavala najveće svjetske face.

'Iako je ova emisija sjajna i zabavna, jednostavno mi više nije izazov', otkrila je DeGeneres za Hollywood Reporter i dodala:

  • +3
Ellen DeGeneres Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

'Htjela sam stati nakon 16. sezone. Bila sam spremna potpisati ugovor za eventualno još jednu, no rekli su mi kako to nije moguće. Dogovorili smo da ćemo raditi još tri godine i znala sam da će to biti kraj. Takav je bio plan.'

Inače, ova vijest objavljena je samo nekoliko mjeseci nakon što su se voditeljica, ali i popularni show, suočili s teškim optužbama u kojima se tvrdilo kako je atmosfera na snimanjima bila toksična do te mjere da su tri starija producenta ostala bez posla.