O DRUGOJ DOMOVINI

Post Mire Furlan na Twitteru neke je žestoko naljutio

28.01.2017 u 12:42

Bionic
Reading

Poznata glumica koja posljednjih 26 godina sa suprugom i sinom živi i radi u SAD-u, komentirala je na Twitteru trenutnu situaciju u Americi, no njezin način razmišljanja nije se svidio baš svima pa su se zaredali i mnogi negativni komentari

Glumica Mira Furlan posljednje dvije godine živi na relaciji Los Angeles - Rijeka, gdje je trenutno angažirana u dramskom ansamblu riječkog HNK. Posljednjih 26 godina živi i radi u SAD-u kamo je emigrirala 1991. godine.Upravo zbog toga Mira nije odljela komentirati na društvenim mrežama afmosferu koja je zavladala SAD-om nakon pobjede Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima. Evo što je Mira napisala na dan inauguracije novog američkog predsjednika.

'Tužan dan za sve nas koji su vjerovali u drugačiju Ameriku. Moramo sačuvati američku ideju jednakosti i slobode za sve! Plemenite ideje pravde i slobode na kojima je  ova zemlja zasnovana trebaju prevladati bez obzira koji predsjednik bio na vlasti. Želim vjerovati u to', napisala je glumica.

Njezino razmišljanje izazvalo je brojne reakcije tviteraša, a neki nisu štedjeli s uvredama.

'Jedino što je tužno ovdje jest činjenica da si šutjela kada je tvoj Obama bombardirao pola svijeta', jedan je od komenatra.

'Za vrijeme Busha SAD je bombardirao 4 zemlje. Obama je bombardirao sedam. Trump želi povući trupe. Vi liberali ste najveći fašisti...' stoji u daljnjim komentarima.

'Obama se sigurno nije kretao u pravom smjeru. Ne vjeruj hajpu koji se događa. Prekrižimo prste i nadajmo se da će Trump napraviti dobar posao', napisao je jedan tviteraš iz SAD-a, a drugi dodao:

'Ne brini. Postoje stvari u svijetu veće od bilo kojeg ljudskog zla i nesavršenosti. Drži se njih i sve će biti u redu.'