GORAN GAJIĆ

Suprug Mire Furlan otkrio je sve o posljednjim trenucima glumice: 'Držala je za ruku svog sina i mene'

25.02.2022 u 10:39

Bionic
Reading

Na posljednjoj stranici memoara Mire Furlan, pod nazivom 'Voli me više od svega na svijetu', od svoje voljene supruge oprostio se i redatelj Goran Gajić, emotivnim riječima koje nikoga nisu ostavile ravnodušnim

Čak 35 godina proveli su zajedno glumica Mira Furlan i redatelj Goran Gajić, prije negoli je ona 20. siječnja 2021. izgubila svoju životnu bitku. Mira Furlan preminula je u 65. godini života nakon duge borbe s posljedicama virusa Zapadnog Nila, a kojeg joj je prenio zaraženi komarac, a nakon njezine smrti objavljeni su i memoari 'Voli me više od svega na svijetu'.

Na posljednjoj stranici istih, od voljene supruge oprostio se Goran Gajić, koji je i zaslužan za objavljivanje njezinih memoarskih zapisa.

'Mira je posljednji put udahnula 20. siječnja 2021., u našem vrtu. Držala je za ruku svog sina i mene, svog muža', napisao je Gajić, koji je sa Mirom Furlan dobio sina Marka Lava.

  • +3
Mira Furlan Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Par se vjenčao tek 1998. godine, nakon što su preselili u Los Angeles, a tajnu njihovog braka svojedobno je otkrila Mira Furlan u intervjuu kojeg je dala za Večernji list:

'Ne znam recept. Brak je jako težak zadatak, o tome nema sumnje. Kao i u životu uopće, treba imati strpljenja i nadati se da će loše faze proći i da će dobre ponovno doći. Ponekad je to preteško ili čak nemoguće i čovjek gubi nadu. Ali, da budem krajnje banalna, poslije kiše obično zasja sunce. Meni je trebalo samo šezdesetak godina da zaista shvatim tu jednostavnu istinu.'