mladi supružnici

Posebni trenuci: Josip Brekalo otkrio kako je izgledalo njegovo vjenčanje

20.07.2021 u 17:31

Bionic
Reading

Nakon brojnih nogometnih reprezentativaca, koji su proteklih mjeseci uplovili u bračnu luku sa svojim izabranicama, nizu se pridružio i Josip Brekalo. Proteklog vikenda oženio se partnericom Dominikom, s kojom je početkom lipnja dobio kćer Niku, a na oduševljenje pratitelja odlučio je pokazati neke nezaboravne trenutke s njihovog velikog dana

'D&J 17. 7. 21', napisao je nogometaš u opisu fotografija (njihovi inicijali D i J krasili su i prostor na proslavi). Na prvoj fotografiji on i supruga nasmijani plešu, dok na drugoj fotografiji sjede s nogometašem Bornom Sosom, koji je bio Josipov kum.

Proslava je održana u hotelu Westin u Zagrebu, a poznato je kako je par za prvi ples odabrao skladbu Dalmatina i Mihaela Starčevića 'Jedina ljubav'. Josip i Dominika, koju se gotovo nikada ne može vidjeti u javnosti, dobili su mnogobrojne čestitke. Svi su im poželjeli sreću u braku, a komentirali su i kako su predivno izgledali.

Mladi napadač debitirao je za reprezentaciju 2018. u utakmici protiv Španjolske u Ligi nacija koja je završila pobjedom Hrvatske. Od 2016. godine igra u njemačkom klubu Wolfsburg. I dok se njegova misteriozna životna suputnica Dominika izbjegava eksponirati, Josip je vrlo popularan na društvenim mrežama i stalno prima komplimente na račun izgleda od žena iz cijelog svijeta.

Josip Brekalo Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL