POMIRLJIVI PRLJA

Poruka Leta 3 iz Liverpoola: 'Ratovi su glupi i u njima nema pobjednika nego samo žrtava'

10.05.2023 u 08:11

  • +3

Press konferencija Let 3

Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bionic
Reading

Nakon završetka programa uživo, tijekom kojeg je Let 3 prvi prozvan kao predstavnik zemlje koja odlazi u finale ovogodišnjeg Eurosonga, održana je i press konferencija na kojoj su Riječani iznijeli svoje prve dojmove

Sada možemo barem malo odahnuti, jer napokon je prekinut neslavni niz u kojem Hrvatska nije mogla proći polufinalne večeri Eurosonga. Zahvaljujući Letu 3 i njihovoj 'Mami ŠČ!', koji su sinoć osigurali finale ovogodišnjeg Eurosonga, ovog ćemo se vikenda imati čemu veseliti.

A kakve su njihove reakcije i prvi dojmovi, otkrili su poznati Riječani na press konferenciji održanoj nakon sinoćnjeg polufinala.

Let 3 - Mama ŠČ! - polufinale Eurosonga Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Naša inspiracija bila je učiniti svijet boljim mjestom. Možda se nekim ljudima učinila bedastom, ali većina je prepoznala poruku naše antiratne pjesme koja poručuje da su svi ratovi glupi i kako u njima nema pobjednika nego samo žrtava', riječi su koje je pred okupljenim medijima izrekao Zoran Prodanović Prlja i potom se osvrnuo na zemlje koje se nisu uspjele plasirati u finale.

  • +9
Eurosong - 1. polufinalna večer Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

Prlja je rekao kako 'tu nema gubitnika jer su svi umjetnici koji su nastupili u prvom eurovizijskom polufinalu njihovi dragi prijatelji'.

Nakon toga je zahvalio svima koji su im slali pozitivnu energiju i glasali za njih te potom poručio: 'Sretni smo što smo s 'Mamom ŠČ!' Hrvatsku nakon šest godina opet doveli u finale Eurosonga.'