MALE LAŽI

Veličina je bitna: Vladimir Putin otkrio čime je pokušao šarmirati Melaniju Trump

09.03.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Tek sada, osam mjeseci nakon zajedničke večere tijekom samita G-20 u Njemačkoj, otkriveno je o čemu je Vladimir Putin razgovarao s američkom prvom damom. Kako bi je šarmirao, ruski predsjednik odlučio se pohvaliti svojim uspjesima

Da je veličina ponekad važna, osobito jednom predsjedniku, otkriveno je ovih dana. Ruski predsjednik Vladimir Putin dao je intervju za novi dokumentarni film 'World Order 2018', u kojem je priznao kako je lagao američkoj prvoj dami Melaniji Trump za njihova posljednja susreta.

Melania Trump i Vladimir Putin Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime Putin i Melania Trump sjedili su jedno pored drugog na večeri tijekom samita G-20 u Hamburgu, održanim u srpnju prošle godine, a ruski predsjednik prvu je damu odlučio šarmirati malim lažima. Tijekom razgovora, u kojem se većinu vremena hvalio, Melaniji se pohvalio i o veličini svog ulova tijekom ribolova.

'Naravno, kako bi svatko napravio u takvoj prilici, malo sam nadodao, ispričao malu laž. Kada govorite o ribolovu i veličini riba, ne možete ne uljepšati priču i povećati ulov', našalio se u dokumentarnom filmu Putin te dodao kako je Melaniji ispričao i sve o poluotoku Kamčatka, kao i tamošnjoj fauni, ali i tigrovima.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

Prije negoli su sjeli jedno pored drugoga na večeri, prva dama i Putin susreli su se kada su Melaniju poslali da pokuša okončati višesatni sastanak između ruskog predsjednika i Donalda Trumpa, no u tome baš i nije uspjela.