ZAKOPALE RATNE SJEKIRE?

Popularne spajsice nakon deset godina ponovno će se okupiti i to zbog jednog posebnog razloga

07.07.2022 u 19:04

Bionic
Reading

Popularna ženska pop skupina koja je vladala 90-ih i ranih 2000. najavila je da bi se uskoro mogla ponovno okupiti. Spice Girls okupit će se nakon deset godina i to zbog 50. rođendana jedne od članica

Prije deset godina okupile su se na sceni i na kratko svoje obožavatelje vratile u mladost hitovima koji su harali top ljestvicama davnih 2000-ih, a onda se ponovno okrenule svaka na svoju stranu. Sada je izgleda opet došlo vrijeme da ih nekadašnji uspjeh i slava koju su stekle okupi. Spice Girls trebale bi se ujediniti zbog 50. rođendana Geri Horner.

Ginger Spice prva je među Spajsicama koja će proslaviti pola stoljeća života, a kako piše The Sun na raskošnu proslavu 17. rujna pozvala je Emmu Bunton, Mel B, Mel C i Victoriju Beckham.

Bit će to prvi put da su sve zajedno na pozornici od ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

'Bit će to nevjerojatna noć, a tema je bezvremenska elegancija. Na proslavi će biti puno slavnih prijatelja bračnog para i što je uzbudljivo, Geri poziva sve Spajsice - uključujući Victoriju. Održava se u dvorcu u Oxfordshireu koji je, prikladno, samo nekoliko koraka od dvorca Cotswolds Davida i Victorije. Djevojke jedva čekaju ponovno okupljanje i plan je da otpjevaju ‘Happy Birthday‘, a onda se ustanu i na pozornici se pridruže Geri u izvedbi pjesme, koja će vjerojatno biti hit ‘Wannabe‘', prenosi The Sun jednog neimenovanog sugovornika.

  • +5
David Beckham, Victoria Beckham Izvor: EPA / Autor: WILL OLIVER

Inače, o odnosima nekadašnjih glazbenih kolegica mnogo se pisalo. Govorilo se da su im prijateljski odnosi narušeni, a najviše se spominjala Victoria Beckham koja je 2019. odbila pridružiti se povratničkoj turneji. Victoriju Beckham, ostale su članice uvijek smatrale 'viškom' u bendu, kako zbog najmanje glazbenog talenta i vokalnih mogućnosti, ali i zato što je zapravo na kraju postigla i najveći uspjeh, što udajom za Davida Beckhama, što svojom karijerom modne dizajnerice. Nakon što je odbila pristupiti turneji, na nju su gledale kao na izdajnicu, koja se nije željela prikloniti većini.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube