NIJE VELIKI FAN

Victoria Beckham otkrila što kći misli o njezinim stajlinzima iz devedesetih

04.07.2022 u 14:25

Bionic
Reading

Glavnom zvijezdom novog izdanja autralskog Voguea postala je bivša spajsica, a danas uspješna modna dizajnerica Victoria Beckham. U velikom intervjuu, koji prati zavodljiv editorijal, 48-godišnja Britanka između ostalog otkrila je što njezina kći misli o maminim izdanjima iz ere 90-ih, kada je sa spajsicama dominirala glazbenim ljestvicama

U iskrenom intervjuu za australski Vogue, Posh Spice otkrila je kako njezino najmlađe dijete i suprug David vole ismijavati njezine kultne stajlinge iz doba 90-ih i nastupanje u ulozi svjetske pop zvijezde. Prema njezinim riječima, David i 10- godišnja Harper njezine tadašnje modne odabire smatraju previše odvažnim.

'Harper nije jedna od onih djevojčica koje se vole šminkati i nositi crop topiće. Nedavno mi je rekla da je vidjela neke moje fotografije iz doba spajsica i da su kratke suknje koje sam tada nosila bile jednostavno neprihvatljive, a David se složio s njom', otkrila je, dodavši da Harper još uvijek nije aktivna na društvenim mrežama.

Harper Seven odavno je pokazala da je zaljubljenica u modu i da prati modne trendove, a od malih nogu okružena je najvećim svjetskim modnim facama. Mnogi se još uvijek sjećaju kako je na reviji svoje majke 2019. godine sjedila u prvom redu, odmah pored Anne Wintour, s identičnom frizurom kakvu ima i najslavnija modna urednica.

Inače, Harper Seven najmlađa je od četvero djece koju Victoria ima s Davidom Beckhamom. Osim nje, tu su 17-godišnji Cruz, 19-godišnji Romeo i najstariji, 23-godišnji Brooklyn.

  • +24
Victoria Beckham Ready to wear SS 2022 Izvor: Profimedia / Autor: AVALON / AVALON / PROFIMEDIA