NAKON 13 MJESECI

Ponovo na malim ekranima: Zlata Mück Sušec vratila se u 'Dobro jutro Hrvatska'

21.06.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Zlata Mück Sušec sa svojim je suprugom, sportskim komentatorom Sašom Sušecom u lipnju 2018. dobila drugo dijete. Simpatična radijska i televizijska voditeljica sada se vratila poslu, a u petak ujutro je odradila svoju prvu 'šihtu' u emisiji koju je radila prije odlaska na porodiljni dopust

Prvi radni dan bio je posebno emotivan za voditeljicu koja se nakon porodiljnog vratila svakodnevnim radnim zadacima na HRT. 'Dobro jutro Hrvatska' odradila je u paru s kolegom Davorom Meštrovićem. Zlata Mück Sušec postala je dio ekipe jedne od najgledanijih emisija na HRT-u, prije dvije godine.

Početkom lipnja se vratila i na radio. Naime, na Anteni radi već dugi niz godina. Sudeći prema komentarima kolega pored fotografije s kojom se pohvalila na Instagramu, jedva su dočekali njezin povratak.

Premda je se može gledati i slušati u voditeljskoj ulozi, vidjeti je van malih ekrana ili čitati o njezinom privatnom životu prava je rijetkost. Podsjetimo, Zlata i sportski novinar i komentator Saša Sušec vjenčali su se u travnju 2013. prije čega su bili u ljubavnoj vezi pet godina. Imaju petogodišnjeg sinčića, a u lipnju prošle godine u obitelj im je stigao još jedan dječak.

  • +5
Zlata Mück Sušec Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL