NE KRIJE SREĆU

Ponovo ludo zaljubljena: Nakon propalih zaruka Paris Hilton uživa u romantičnim trenucima s novom ljubavi

08.06.2020 u 18:05

Bionic
Reading

Nakon propalih zaruka s Chrisom Zylkom, slavna bogatašica Paris Hilton nije pala u depresiju već se okrenula svemu lijepom i novom što joj život nosi. Ubrzo je ponovno pronašla ljubavnu sreću, a od novog izabranika sada se na razdvaja

Iako je sve do nedavno mislila da će život provesti u zagrljaju Chrisa Zylka, kojem je u zimu 2018. rekla 'da' dok ju je zaručio u Aspenu prstenim vrijednim 2 milijuna dolara, Paris Hilton sreću je pronašla uz sasvim drugog muškarca.

Nakon što je naglo prekinula zaruke, slavna bogatašica nije dugo patila. Upoznala je spisatelja Cartera Reuma s kojim je sada sretnija no ikad.

Zaljubljeni golupčići snimljeni su u bezbrižnoj šetnji Malibuom. Poznata plavuša koja se posljednjih godina malo povukla sa scene, izgledala je potpuno neprimjetno u širokoj trenirci i sportskoj majici te sa šiltericom i velikim sunčanim naočalama na glavi. Njezin dragi također je odabrao sportski đir.

Koliko su opčinjeni jedno drugome, Paris i Carter pokazali su poljupcima i zagrljajima. Tijekom čitavog ručka nisu skidali ruke i pogled jedan s drugoga.

  • +2
Paris Hilton i Carter Reum Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noć prije, novopečeni je par snimljen u izlasku na Beverly Hillsu.

O svom novom odabraniku Hilton je nedavno progovorila putem društvenih mreža. Potvrdila je tada da je sretna i ispunjena uz muškarca svojih snova.

‘Volim naš zajednički život. Uživam s tobom u svakom trenutku. Svim moji snovi ostvarili su se kada sam tebe upoznala. Svakim danom sve se više zaljubljujem u tebe, a mislila sam da tako nešto nije ni moguće. Za mene si savršen u svakom pogledu’, poručila je bogata nasljednica samozatajnom 39-godišnjaku.