NIJE JOJ DOSADNO

Paris Hilton zabavlja javnost izazovnim snimkama

19.03.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Bogata nasljednica Paris Hilton nekad je zabavljala medije svojim skandalima i golišavim izdanjima, no vremenom se povukla iz javnosti

Poznata plavuša se tu i tamo pojavi na nekim događanjima, a kako se i Paris pridržava pravila o socijalnom distanciranju kako bi se spriječilo širenje koronavirusa i vrijeme provodi u svojem domu.

Dakako, slavna trendseterica aktivna je na društvenim mrežama pa je svoje obožavatelje razveselila s nekoliko zanimljivih objava.

Na radost svojih brojnih fanova postavila je nekoliko seksi videa.

Plavokosa bogatašica spremno je uskočila u pripijeni kostim i visoke čizme s potpisom poznatog brenda Juicy Couture i pokazala kako je i danas u top formi.

  • +2
Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

U nekim drugim objavama na svojem Instragam profilu nije propustila ponoviti važnost redovitog pranja ruku i korištenja dezificijensa kad to nije moguće. 'Uvijek perite ruke', poručila je Paris uz snimku iz realityja 'The Simple Life' u kojem se pojavljivala i njezina dobra prijateljica, a danas uspješna dizajnerica Nicole Richie.

Inače, 39-godišnja Paris je jednom prigodom otkrila kako je velika ljubiteljica trenirki s potpisom Juicy Couture.

'Moja odjeća za svaki dan je vrlo udobna. Volim Juicy Couture trenirke od pliša. Vjerojatno ih imam 100 u svim bojama. To je moja uniforma kada odmaram kod kuće ili idem na plažu, ili bilo gdje što ne uključuje crveni tepih', otkrila je jednom prigodom Paris Hilton.