NJEGOVO BLAGO

Ponovno pokazao da mu je obitelj na prvom mjestu: Cristiano Ronaldo s atraktivnom zaručnicom i najstarijim sinom u izlasku

18.12.2019 u 18:01

Bionic
Reading

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ovjekovječio je obiteljski izlazak grupnom fotografijom koja je na društvenim mrežama oduševila vojsku obožavatelja

Nogometaš Cristiano Ronaldo stigao je na svečanu blagdansku večeru svog matičnog kluba Juventus u pratnji atraktivne zaručnice i najstarijeg sina Cristiana Ronalda Juniora.

Kao i uvijek cijela je obitelj bila pomno dotjerana. Stasiti sportaš opredijelio se za već provjerenu crnu klasičnu kombinaciju dok je Georgina Rodriguez malo promijenila svoj stil i izričaj.

Tamnokosa 25-godišnjakinja uvukla se u pripijeni tamnoplavi kombinezon stegnut u struku i pohvalila se Pradinom torbicom u nude boji. Sve je iznenadila odabirom bujne valovite frizure, budući da inače većinom nosi ranu kosu.

Inače, dugogodišnji partneri koji zajedno dijele četvero djece, kćerkicu Alanu Martinu, blizance Evu i Matea te najstarijeg Cristiana, prije nekoliko dana odbacili su šuškanja o tajnom vjenčanju.

Govorilo se da su u Maroku organizirali vjenčanje skriveno od neželjenih pogleda, no 34-godišnji nogometaš takve je navode demantirao.