NE KRIJU SREĆU

Rijetko se viđa u javnosti: Davor Lukšić s trudnom suprugom uživao na Dubrovačkim ljetnim igrama

11.07.2021 u 10:29

Bionic
Reading

Svečano otvaranje 72. Dubrovačkih ljetnih igara svojom pojavom uveličao je i jedan od najbogatijih Hrvata, Davor Lukšić, a na ovoj kulturnoj manifestaciji pojavio se u društvu trudne supruge, Talijanke Cristel Carrisi

Rijetke su prilike u kojima hrvatskog milijardera možemo ugledati na svečanim događanjima, stoga je s razlogom privukao veliku pozornost kada se na otvorenju 72. Dubrovačkih ljetnih igara pojavio u društvu trudne supruge Cristel Carrisi.

Par je spremno pozirao fotografima, a trudna odabranica Davora Lukšića blistala je u plavoj haljini drapiranog dekoltea.

Cristel Carrisi i Davor Lukšić na otvorenju Dubrovačkih ljetnih igara Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Da je kći poznatog talijanskog kantautora Al Bana i Romine Power treći put trudna, otkriveno je sredinom lipnja na jednoj zabavi održanoj u Zagrebu, a ni talijanskim medijima nije dugo trebalo da se raspišu o dolasku prinove u obitelj jednog od najbogatijih Hrvata.

Inače, Cristel Carrisi i Davor Lukšić već imaju dvoje djece, sina Kayja Tyronea i kći Cassiju Yleniju, rođene 2018., odnosno 2019. godine, a sada će njihova četveročlana obitelj postati bogatija za još jedno dijete. Par se vjenčao 2016. na bajkovitom vjenčanju u povijesnom gradiću Lecceu.

Na svom Instagram profilu, Cristel Carrisi bila je aktivna sve do svibnja 2020. kada je u podužoj objavi na talijanskom jeziku, ali i engleskom, napisala kako se povlači s društvenih mreža.