NA PREMIJERI 'SPARTAKA'

Ponosan na svoju pratnju: Umjesto supruge Sonje, Gordan Jandroković na balet poveo kćer

27.01.2023 u 21:11

  • +4

Poznati na premijeri baleta 'Spartak'

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Bionic
Reading

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković rado i često odlazi u kazalište na razne premijere i u većini slučajeva društvo mu pravi supruga Sonja, no ona večeras nije bila s njim

Jedno od najpoznatijih djela Arama Hačaturijana, balet 'Spartak', večeras je premijerno izveden na daskama koje život znače i to onima u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu. Za koreografiju je zaslužan Jiříj Bubeníček, a sve je napravljeno u koprodukciji s riječkim HNK-a Ivana pl. Zajca.

Upravo zbog toga ne čudi da se za večerašnju premijeru tražila karta više, a najzanimljivije je bilo u svečanim ložama. Tamo je intendantica HNK Iva Hraste-Sočo 'ugostila' ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek, ministra zdravstva Vilija Beroša, koji je stigao sa suprugom Jasminkom, no najviše je pogleda bilo usmjereno prema predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću.

Razlog? Lijepa brineta duge kovrčave kose koja je s njim stigla u zagrebački HNK i potom se uputila prema svečanoj loži. No, brige za njegovu suprugu Sonju nema, budući da je riječ o njihovoj kćeri Klari.

Gordan i Sonja Jandroković u braku su još od 1994. godine, a osim kćeri Klare imaju i sinove Mihaela i Juricu. O Klari se pisalo i tijekom posljednjih parlamentarnih izbora kada je svom ocu došla dati podršku u stožer HDZ-a.

Klara je završila Pravni fakultet i 2021. se pisalo kako radi kao odvjetnička vježbenica u jednom odvjetničkom društvu. Dok je čekala početak predstave, Karla je proučavala program, dok je njezin otac kratio vrijeme razgovarajući s intendanticom Ivom Hraste-Sočo i ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek.

Klara Jandroković je za ovu prigodu odabrala crni kombinezon u kojem je djelovala iznimno elegantno, a struk je naglasila remenom, raspustivši svoju dugu, kovrčavu kosu.