PALFI JE NESTRPLJIV

Polufinale 'Masterchefa': Nikola vs. Petra

23.12.2012 u 14:45

Bionic
Reading

U današnjoj epizodi očekuje nas kulinarski dvoboj između dvoje preostalih kandidata: Nikole i Petre

Oboje su daleko dogurali te se bore u četvrtom izazovu finalista i jako su blizu superfinalu i primamljivoj nagradi, ali mjesta u superfinalu, uz Palfija, ima za samo jedno od njih dvoje. Petra misli da današnji izazov postavlja Dino. Nikola nije očekivao da će se on boriti s Petrom za zadnje mjesto u superfinalu, već je mislio da će to biti Kike ili Petra. Danas ga nije strah kuhanja, već odluke, kaže. Palfi je nestrpljiv jer želi znati tko će biti s njim u superfinalu. Jedva čeka da vidi tko je to i da počne kuhati!

Danas će Petra i Nikola replicirati jelo jednog od najcjenjenijih chefova u Hrvatskoj, jelo njihovog 'domaćeg' chefa Dine. Danas će na procjeni biti njihova sposobnost upravljanja aromama, tehnike, motorika i organizacija. Za svoje najvažnije kuhanje u šouu Nikola i Petra imaju dva sata vremena. 'Radite srce, pa kuhajte srcem!' poručio im je Igor.

Hoće li velika želja za pobjedom biti pogubna za jednog od kandidata i koga će lansirati u završni izazov, saznat ćemo večeras na Novoj TV u 21.15.