čista romantika

Poljupci i spektakularne vjenčanice: Sandra Perković podijelila prve fotografije svadbe

05.01.2024 u 17:42

Bionic
Reading

Slavna hrvatska atletičarka razveselila je svoje obožavatelje na društvenim mrežama objavom intimnih detalja s vjenčanja

Sandra Perković na Staru je godinu izrekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, a s obzirom na to da je cijela ceremonija bila obavijena velom tajne i skrivena od očiju javnosti, svi su nestrpljivo očekivali vidjet prve fotografije vjenčanja.

Osim kadrova uzvanika i pokoje fotografije usputnih prolaznika, napokon smo dočekali profesionalne kadrove koje nam je donijela upravo - Sandra Perković. Točnije, Sandra Elkasević, kako se zove od udaje za voljenog partnera.

Lijepa mladenka oduševila je podjelom tri prizora sa svadbenog dana te smo imali prilike pobliže vidjeti njene spektakularne vjenčanice.

Naime, prvo izdanje u kojem je zablistala jest raskošna vjenčanica Matije Vuice vintage šarma. Obilježava je dugačka, raskošna suknja, gola leđa te chic dugački 'puf' rukavi od čipke, prednji dio nalik korzetu i glamurozni visoki čipkasti ovratnik.

Sandra se kasnije preobukla u novu haljinu, ništa manje senzacionalnu. Riječ je o zavodljivoj vjenčanici, kroz koju se naziralo Sandrino tijelo, i koja je bila uistinu posebna u prednjem dijelu, kojim se naglasak stavio na dekolte i isklesane trbušnjake proslavljene sportašice.

No, fotografija koja je plijenila najviše pozornosti bila je ona na kojoj je njen Edis na plesnom podiju prima za ruku i romantično ljubi, dok ga ona gleda pogledom ispunjenim čistom ljubavi...

Uslijedile su brojne čestitke mnogih poznatih lica, bliskih prijatelja i obožavatelja, oduševljenih njenim raskošnim vjenčanicama i ljubavlju koju je par okrunio brakom nakon dugogodišnje skladne veze.

  • +30
Vjenčanje Sandre Perković i Edisa Elkasevića Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL