RASISTIČKE UVREDE

Policija privela muškarce koji su vrijeđali američkog glumca

20.02.2017 u 16:31

Bionic
Reading

Policijska uprava Dubrovačko-neretvanska potvrdila je službenim propćenjem medijske natpise o sinoćnjem napadu na Oskarovca Jamieja Foxxa u jednom dubrovačkom restoranu, objavivši kako su privedena dvojica muškaraca koji su jučer verbalno napala poznatog američkog glumca Jamijea Foxxa.

Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su sinoć, 19. veljače, oko 22 sata, nakon zaprimljene dojave o narušavanju javnog reda i mira, intervenirali u ugostiteljskom objektu na području Lapada u Dubrovniku. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su dvojica muškaraca u dobi od 44 i 50 godina na naročito drzak i nepristojan način vrijeđali goste i osoblje ugostiteljskog objekta, pri čemu je 50-godišnjak jednog od gostiju vrijeđao na rasnoj osnovi.  Zbog počinjenog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira dvojica muškaraca će tijekom današnjeg dana, uz optužni prijedlog, biti dovedeni na Prekršajni sud u Dubrovniku. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u odnosu na ovaj događaj', stoji u službenom priopćenju policije.

Podsjetimo, tijekom večere u jednom dubrovačkom restoranu na kojoj je uživao Jamie Foxx, dvojica posjetitelja u alkoholiziranom stanju, koristeći ružne riječi, obračunala su se sa slavnim holivudskim glumcem, kojeg u Dubrovniku uskoro očekuje početak snimanja filma 'Robin Hood: Origins' . Jamie Foxx cijelu je situaciju snimio svojim mobitelom i ubrzo je objavio na svom službenom Instagramu, u popularnim Stories.