28. rujna

Poklanjamo ulaznice za Kawasaki 3P u Tvornici kulture

20.09.2019 u 16:38

Bionic
Reading

Zagrebački Kawasaki 3P održat će u subotu, 28. rujna koncert u Tvornici kulture, a bit će to dio višemjesečnog programa kojim se obilježava 20 godina koncertne dvorane u Šubićevoj

Miljenici zagrebačke publike Kawasaki 3P bend su koji postoji već 25 godina, a i dalje je jedan od najboljih domaćih live bendova čiji se koncerti rasprodaju i publika ih uvijek željno iščekuje. Njihov rockom podebljani ska punk od samog je početka nosio jedinstven K3P pečat čiji je koncertni kontrolirani kaos nosio sve pred sobom.

Izvor: Društvene mreže

Ne postoji bend koji je u pjesme jače i slikovitije prenio jezik i zvuk ulice od Kawasaki 3P-a, a četvrt stoljeća staža izrodio je neke od najvećih hitova karijere koji su ih učinili jednim od najvećih i najznačajnijih bendova našeg podneblja. U Tvornici će se slušati sve od 'Antonije', 'Puta madre' i '3 Problema' preko 'Snifa san glu', “'Niskarastaman' i 'Kristin' do 'Kak si, pa tak', 'Ni da ni ne' i 'Loš, zao'.

Antologijski debi 'Kawasaki 3P', megauspješni 'Idu Bugari' i bestseller 'Goli zbog pasa' albumi su i ključni momenti karijere, a svemu tome je dodano live CD/DVD izdanje '25 godina x Teatra &TD' kojim su proslavili 25. rođendan. Nastalo prilikom dvostrukog rođendanskog koncerta u kazalištu Teatar &td, izdanje sadrži 12 pjesama i 22 videa. Kawasaki 3P tako su još jednom dokazali da ne podbacuju uživo i spremni su za još puno kilometraža i staža, a bend koji s punim pravom slovi za jedan od najautentičnijih na regionalnog sceni donosi svoju energiju u Tvornicu 28. rujna.

Ulaznice za K3P koncert u Tvornici kulture dostupne su u prodaji po 70 kn, a na dan nastupa na ulazu će biti 90 kn. Službena prodajna mjesta su: Tvornica kulture, Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop, Rockmark i Entrio.hr.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Kawasaki 3P (u subotu, 28. rujna u Tvornici kulture), a dobitnici su Mario Žuti i Franjo Crnković.