ZAJEDNO NA TURNEJI

Pohvalili se tijekom koncerta: Beyonce i Jay Z obnovili bračne zavjete

13.06.2018 u 14:38

Bionic
Reading

Dugonajavljivana zajednička turneja slavnih supružnika napokon je započela, a novinske stupce pune zanimljivosti s koncerata u Škotskoj i Walesu. Beyonce i Jay Z upravo su na koncertu u Cardiffu sa obožavateljima podijelili privatne fotografije s obnove bračnih zavjeta, dok je Škotsku obilježio omanji skandal kada se na Twitteru pojavila informacija da se karte za koncert dijele besplatno jer je dvorana prazna

Nakon što su udružili snage, slavni supružnici, Beyonce i Jay Z krenuli su na zajedničku turneju 'On The Run II'. Trenutno nastupaju po Europi, no čini se da više i nemaju toliko obožavatelja, ili su karte jednostavno preskupe.

Naime, uoči nedavno održanog koncerta u Glasgowu, za koji su koncert karte bile u rasponu od 430 do 4 000 kuna, koliko je koštala VIP zona, na Twitteru se pojavila informacija koja je glasila:

'Ako ste u blizini Hampden parka, otiđite na glavni parking gdje se dijele besplatne karte za koncert Beyonce & Jay Z-ja, budući da ima puno neprodanih karata.'

No, osim toga, zanimljivo je da su upravo na koncertu s obožavateljima podijelili dobro čuvanu tajnu. Bračni par u travnju je proslavio 10. godišnjicu braka, a tim povodom obnovili su i bračne zavjete.

Beyonce i Jay Z Instagram Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoga su se iza njih, tijekom koncerta u Cardiffu, izmjenjivale fotografije sa ceremonije na kojoj su sudjelovali i šestogodišnja Blue Ivy, kao i jednogodišnji blizanci Rumi i Sir.

  • +28
Beyonce i Jay Z Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Osim toga, u javnost su puštene i njihove intimne fotografije koje su začudile mnoge.