STASITI BRITANAC

Pogledajte tko je odnio laskavu titulu najseksi muškarca godine

06.11.2018 u 09:38

Bionic
Reading

Tradicija američkog magazina People proglašavanje je najseksi muškarca godine koji krasi njihovu naslovnicu. Proteklih godina najseksi muškarcima proglašeni su Blake Shelton, Dwayne Johnson, David Beckham i mnogi drugi, a ove godine nositelj ove laskave titule je glumac Idris Elba

Uspješnog glumca Idrisa Elbu američki časopis People počastio je laskavom titulom najpoželjnijeg muškarca na planetu za ovu godinu.

'Nema šanse. Stvarno?', bila je prva reakcija 46-godišnjeg britanskog glumca, a potom je dodao: 'Da budem iskren, bio je to lijep osjećaj. Lijepo iznenađenje.'

  • +3
Idris Elba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Elba je 33. najseksi muškarac godine i time se pridružio podužoj listi holivudskih ljepotana koji su prije njega nosili tu titulu.

Visok, dobro građen, lijepog lica i blještavog osmijeha te neodoljivog šarma, popularni glumac zaslužio je ovu titulu. Iza sebe ima brojne filmske uloge, a šuškalo se i kako je glavni izbor za novog agenta 007. Ipak, Elba nije izabran za ulogu Jamesa Bonda.

IDRIS ELBA

Prošlog ljeta oduševio je Dubrovčane, a sada je holivudska zvijezda stigla i u Zagreb

Pogledaj galeriju

U slobodno vrijeme ovaj Britanac bavi se glazbom te nastupa kao DJ. Posljednje dvije godine proveo je na odmoru u Hrvatskoj. Prvo je sa zaručnicom Sabrinom Dhowre i sinom, kojeg je dobio u bivšoj vezi, posjetio Dubrovnik, a onda je odlučio razgledati i Zagreb.