ODIGRALA BITNU ULOGU

Baby Lasagna za Zsa Zsu rekao da bi joj mogao platiti piće, a onda se oglasila i ona

26.02.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Sve je iznenadila vijest kad je pjevačica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, koja je trebala nastupiti na ovogodišnjoj Dori 2024. s pjesmom 'Probudi usne moje', odustala od natjecanja. Njezina zamjena Baby Lasagna ubrzo je oduševio mnoge, a sada je pobjednik Dore

Na konferenciji za medije Baby Lasagna je nakon pobjede upitan hoće li pjevačicu možda počastiti nečime. 'Mogao bih joj platiti piće, ali za početak bih joj trebao pružiti ruku', rekao je glazbenik.

Zsa Zsa je pratila natjecanje, a nakon njega se odlučila oglasiti i iskazati podršku mladom Istrijanu. 'Apsolutno podržavam i presretna sam što se zbog ovih ludih okolnosti izrodilo takvo pozitivno ludilo', napisala je i dodala:

'Iskoristio si priliku najbolje moguće. Ja sam sretna', poručila je pjevačica putem Instagrama nakon Lasagnine pobjede. Inače, Zsa Zsi je to trebao biti prvi nastup na Dori, a u poduljoj objavi na Instagramu objasnila je da je odustala zbog toga što joj je 'neizvedivo organizacijski i umjetnički dati svoj maksimum'.

finalna večer

Poznata lica na crvenom tepihu: Pogledajte tko je sve došao pratiti Doru uživo

Pogledaj galeriju