ZGODNA MAKEDONKA

Pogledajte kakvu ljepoticu ljubi naš heroj utakmice Igor Karačić

20.01.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Hercegovac Igor Karačić prije dva je dana postao glavni sportski heroj kada je sa sedam golova odveo naše rukometaše u polufinale Europskog prvenstva. Najveća potpora stasitom rukometašu osim obitelji je i zgodna Makedonka s kojom je u vezi već godinu dana

Dok se o ljubavnim pričama naših ostalih rukometaša uglavnom sve zna i vrlo transparentno pokazuju svoje djevojke, sportski as iz Ljubuškog koji je našu reprezentaciju u subotu fantastičnom igrom odveo u polufinale Europskog prvenstva i oduševio naciju, svoju ljepoticu uspješno skriva.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🏖🏝🏖🏝

Objavu dijeli Igor Karacic (@igorkaracicc)

Naime, Igor Karačić u vezi je već godinu dana s prezgodnom brinetom Dušicom Andonovskom. Par se upoznao dok je Karačić branio boje Vardara.

Priču o ljubavi između Karačića i Dušice još su prije nekoliko mjeseci objavili makedonski novinari, a Karačić je curu poveo u Mostar za božićne blagdane, kao i u Zagreb pred pripreme za Europsko prvenstvo.

Iako su profili na društvenim mrežama lijepe Dušice zatvoreni, makedonski mediji pišu da često objavljuje zajedničke fotografije s našim rukometašem.

Da je i sama sportski tip, Andonovska je pokazala fotografijom sudjelovanja na maratonu održanom u Skopju prošlog ljeta, a zbog sjajne linije i fantastičnog izgleda u slobodno vrijeme bavi se i modelingom.