LUKSUZNO KRSTARENJE

Pogledajte jahtu na kojoj Nina Badrić ispraća ljeto

08.09.2017 u 22:25

Bionic
Reading

Profil Nine Badrić na Instagramu posljednjih dana krase fotografije morskih motiva koje odišu luksuzom

Prizori koje dijeli sa svojim obožavateljima našu su pjevačicu ostavili bez teksta pa u nedostatku riječi svoje dojmove opisuje emotikonima.

Bez odgovora ostavila je i Hanu Hadžiavdagić koja ju je po objavi prvih fotografija s Ibize zamolila da 'da kakav story'.

No jedino što tajanstvena Nina daje je signal GPS-a koji bilježi njezino kretanje u vodama Španjolske.

😄🙌🏻💋

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

#hollidayseason #chillmode ☀️☺️👋🏻💞 #ninabadric #tojazovemljubav 💙

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

 

Slučajno ili ne, u kadru s jedne od plaža koje je posjetila našao se i ručnik s izvezenim slovom 'A', istim onakvim kakvo krasi i krmu luksuzne jahte u vlasništvu ruskog bankara Andreja Meljničenka, jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

#vamosalaplaya 😜😁👋🏻💋

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

#amazingtime❤️ SY A ❤️

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

🙌🏻

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)

 

Nina ljeto ispraća krstareći španjolskim otocima zahvaljujući prijateljstvu s Andrejevom suprugom Sandrom. Ovu rođenu Beograđanku, koja se nekad bavila manekenstvom i pjevanjem, Nina poznaje već godinama pa je tako prije dvije godine uveličala i njihovu proslavu desete godišnjice braka u luksuznom švicarskom zimovalištu St. Moritzu.

Našu glazbenu divu vjerna je publika za njezin 45. rođendan početkom srpnja počastila Cesaricom - nagradom za hit godine, pjesmu 'Dani i godine'. Ljeto su obilježili i nastup na jednoj od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj, ljetnoj pozornici na splitskom Sustipanu, kao i vladavina radijskim eterom širom regije s aktualnim singlom 'Vrati me'.

Odmor je Nina provodila na Hvaru, gdje se slikala s Lukom Šulićem iz dvojca 2Cellos, i kad pomislite što je nakon takvog ljeta još uopće može usrećiti, Nina ima spreman odgovor.

  • +5
Yacht 'A' ruskog bogataša Andreja Meljničenka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia