ZAJEDNO NA LJETOVANJU

Počeo godišnji odmor: Joško Lokas ne može skinuti ruke sa svoje mlađahne djevojke

01.07.2019 u 12:54

Bionic
Reading

Vrućine koje su posljednjih dana zavladale Hrvatskom mnoge su natjerali da rashlađenje pronađu u moru, pa su zaljubljeni HRT-ov voditelj i njegova atraktivna djevojka otputovali do Starigrada Paklenice

Zaljubljen do ušiju Joško Lokas i njegova mlađahna djevojka Jelena Katarina Kapa poslali su široj publici ljetne pozdrave iz Starigrada kod Paklenice.

Par je zajedno pozirao na rivi u raznolikim izdanjima. Dok je Lokas bio odjeven u kratke hlače i majicu s natpisom, njegova voljena razgolitila se u minijaturni kupaći kostim u kojem je do izražaja došlo njezino skladno građeno tijelo.

'Mi, drž' ne daj', napisala je mlada brineta ispod fotografije koju je objavila na svom službenom Instagram profilu, a čini se kako ju je televizijsko lice itekako poslušalo jer ne ispušta je iz ruku.

Podsjetimo, Joško i Jelena u vezi su još od 2015. godine, a 20 godina stariji voditelj i producent nerijetko se na javnim događanjima voli pojaviti i pohvaliti svojom lijepom odabranicom.

'Volimo se i jedno drugom smo najveća podrška, pa želim da se tako i nastavi. Živimo, volimo se, uživamo i čuvamo našu zajednicu. On je moj, ja njegova i to divno funkcionira', ranije je izjavila Jelena.

  • +5
Jelena Katarina Kapa Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram