sretan i zaljubljen

Pobjednik MasterChefa nedavno je podigao prašinu oko snimke iz prošlosti, a sad je pričao o djevojci koja mu je osvojila srce

05.01.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Posljednjih dana 26-godišnjak iz Koprivničko-križevačke županije bio je u središtu pozornosti zbog pobjede u četvrtoj sezoni popularnog zabavnog showa na Novoj TV, ali i zbog mračnog detalja iz prošlosti. Sada je Ivan Temšić pričao o puno ljepšim temama, svojoj djevojci Gabrijeli Runjić

Posljednjih mjeseci u 'MasterChefu' je pokazao svoju snalažljivost i posvećenost u kuhinji pa je Ivan Temšić zaslužio prestižnu titulu i novčanu nagradu od 200.000 kuna. Tijekom showa osvojio je simpatije brojnih dama no njegovo je srce je već dulje vrijeme zauzeto.

Ivan je u sretnoj vezi s Gabrijelom Runjić s kojom na svom profilu na Instagramu ima više objavljenih fotografija. Žive zajedno i dijele istu strast, onu prema kuhanju.

'Osvojila me svojom osobnošću, smotanošću, ali i iskrenim osmijehom. Naravno da joj i kuham, ona prva sudi moje kreacije', ispričao je za Story. Upoznali su se na radnom mjestu tijekom ljetne sezone.

  • +10
Ivan Temšić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo