ZVIJEZDE PJEVAJU

Pobjednici showa su Dražen Čuček i Natali Dizdar

02.05.2009 u 21:52

Bionic
Reading

U neizvjesnom dvoboju uz oduševljeni žiri veću naklonost publike dobili su Dražen i Natali

Nakon najave finalne emisije u 'Dnevniku', gdje je ulogu izvjestiteljice iz studija HTV-a Anton Marti preuzela Katja Kušec, bilo je jasno da je ekipa HTV-a i više nego ponosna na svoj izuzetno gledan show 'Zvijezde pjevaju', kao i na svoju zvijezdu Katju 'ne dam se' Kušec. Sve je bilo spremno za završnu emisiju popularnog showa i to je bio poziv TV gledateljima da vrte brojeve telefona parova koji su stigli do kraja, Dražena Čučeka i Natali Dizdar te Duška Modrinića i Ivane Kindl.

Spomenuti parovi trebali su u zadnjem nastupu izvesti jednu laganicu, jednu brzu stvar i jednu pjesmu po slobodnom izboru. Valja naglasiti da su u backstageu sjedili svi parovi koji su se natjecali od početka showa i koji su se toliko dobro zabavljali da bi show bio jednako zabavan da je kamera snimala samo njih, a ne parove u finalu.

Prvo su izašli Duško i Ivana s laganicom Denis & Denis 'Voli me još ovu noć' koju je odlično raspoložena Barbara nazvala idealnom pjesmom, namijenjenom žiriju. Dakako, žiri je bio oduševljen i dodijelio četiri desetke unatoč Husovom komentaru da je Duško bio previše u pozadini, što je bilo i više nego vidljivo. Dujmić se osvrnuo na vrhunsku produkciju izvedbe pohvalivši glazbenog producenta showa Nikšu Bratoša

Istom su mjerom uzvratili Dražen i Natali i ponovno otpjevali pjesmu grupe Opća opasnost, ciljajući na emotivnost i izražajnost, što je žiri ponovno i naglasio spominjući vrtlog emocija. Dujmić je sadržajno nahvalio njihov nastup riječima: 'Sjajno, sjajno, sjajno!' I opet - ocjena 40.

Od brzih pjesma Dule i Kindlica ponovno su otpjevali 'Candy' Iggyja Popa i Kate Pierson, na čemu im je Hus čestitao napomenuvši da je ipak riječ o manje poznatom izvođaču i ne baš velikom hitu. Izvedba je i ovaj put bila vrlo energična i izražajna, sa završnim Ivaninim skokom Dušku u naručje. I opet četiri desetke.

I Čuček i Dizdar podsjetili su na odličnu izvedbu Azrine 'A šta da radim' koju je Dražen posvetio već debelo raspojasanoj ekipi u backstageu. Martina je primijetila da su oboje uživali u pjesmi, bez grča i opušteno. I očekivanih 40 bodova.

Kao pjesmu po vlastitom izboru Duško i Ivana odabrali su prvi hit grupe The Bastardz 'Tvoja ljubav' i ponovo oduševili, izvukavši iz Husa kompliment da njihova izvedba zvuči bolje od originala. I opet 40.

Izbor pjesme za kraj Dražena i Natali bio je klasik Arsena Dedića 'Loše vino', koju je pak Ksenija Erker proglasila boljom od originala, uz još mnoštvo komplimenata ostalih članova žirija i očekivanu ocjenu 40.

I dok su gledatelji birali telefonske brojeve za svoj omiljeni par, svi natjecatelji iz ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' otpjevali su hit Parnog valjka 'Ljubavna'. Izuzetno raspjevani i veseli kao na nekom stvarno dobrom tulumu. Komentirajući njihov nastup, Čurlić je izdao Dolores da snima album. Zavladali su šok i nevjerica, a Dolores je odglumila da je to trebala biti tajna barem još pola godine.

I ponovo iznenađenje, nastup pobjednika iz prve dvije sezone, Lamije Alečković i Nikše Kušelja. Vrlo šarmantan nastup! Pa set prisjećanja na nastupe svih kandidata, pozivi na glasanje i za kraj vrlo uvjerljiv nastup finalnih parova u pjesmi 'Show must go on'.

Valja svakako pohvaliti sjajnu Barbaru Kolar, koja je od prve do zadnje emisije odlično izgledala i još se bolje zabavljala, odličnog Duška Čurlića, fantastičan prateći orkestar Zvijezde sviraju, vrhunske prateće vokale, članove žirija koji su doista bili uvjerljivi i profesionalni te prije svega sam show 'Zvijezde pjevaju' koji je u moru raznih reality emisija doista dobra zabava za subotnju večer. Nema sumnje da je treću sezonu ovog showa obilježila Katja Kušec koja je unatoč falš pjevanju od samog početka kupila publiku dokazujući da su ponekad važniji šarm, upornost i prirodnost od samog pjevanja. Barem za publiku Hrvatske televizije. Odličan provod u proteklih osam tjedana i nestrpljivo iščekivanje nove sezone showa 'Ples sa zvijezdama'.