FINALE PLESA SA ZVIJEZDAMA

Plesni par godine - Franka i Ištvan!

  • Autor: D. Jagatić
  • Zadnja izmjena 20.12.2009 10:48
  • Objavljeno 19.12.2009 u 22:34
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Zaslužena pobjeda talentirane Franke Batelić i njenog odličnog učitelja Ištvana Varge nije umanjila osvojeno drugo mjesto također sjajnog Gordana Kožulja koji se s Anom Herceg našao u finalu HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama'

Na kraju četvrte sezone najgledanijeg TV showa u Hrvata, Franka Batelić i Ištvan Varga 'sukobili' su se s Gordanom Kožuljom i Anom Herceg u tri plesa: slowfoxu, cha cha cha (passo doble) i freestyleu. S obzirom na doista nedefiniranu i teško odgonetivu naklonost publike, do samog kraja su podjednake šanse imali šarmantni Gordan i prekrasna i talentirana Franka zajedno sa svojim učiteljima.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Gordan Kožulj i Ana Herceg

Prvi su slowfox na 'Love story' zaplesali Franka i Ištvan i jednostavno oduševili žiri koji im je dodijelio četiri desetke. Potom su Gordan i Ana jednako energično zaplesali passo doble u kojem se Gordan potpuno uživio pokazavši svu svoju strast, što je Bilman popratio komentarom da je konačno počeo plesati. Odličnih 38. Franka i Ištvan ponovo su izveli cha cha cha uz 'Thriller' Michaela Jacksona, no zbog malo elemenata tog plesa dobivaju 39, ali uz niz komplimenata. Gordan i Ana vraćaju se na podij sa svojim izdanjem slowfoxa i lagano, unatoč šarmu i eleganciji, dobivaju četiri devetke – 36.

Onda je uslijedila pauza u kojoj smo se podsjetili svih ostalih plesnih parova koji su nastupili tijekom četvrte sezone pa smo tako u

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Franka Batelić i Ištvan Varga

jednominutnom plesnom izdanju vidjeli odebljalog i tromog Sandija Cenova s Gabrijelom Pilić, lijepih nogu Vanesu Radman s Robertom Schubertom, šlampavog Franu Lasića s Mirjanom Žutić, fantastičnu Ivu Šulentić i Damira Horvatinčića, simpatičnog Vedrana Mlikotu i sjajnu Mariju Šantek te najveće iznenađenje showa - šarmantnu Anu Ugarković i Nicolasa Quesnoita.

I onda je uslijedio završni dvoboj. Oba para izvodila su freestyle. Franka i Ištvan odabrali su akrobatski rock'n'roll uz vrlo zahtjevnu koreografiju i u potpunosti ponovo oduševili žiri koji im je uz čitav niz komplimenata (prvenstveno Ištvanu) dodijelio četiri desetke. Ni Gordan i Ana nisu bili ništa lošiji - zaplesali su charleston i također svojom opuštenošću i odličnom izvedbom osvojili žiri zaradivši četiri desetke. Konačni rezultat iznosio je 114 za Gordana i Anu i 119 za Franku i Ištvana, no ipak su se prvenstveno zbrajali glasovi publike.

I pred sam kraj, prije proglašenja pobjednika, 'razveselili' su nas nastupom Colonije koja je, valjda, trebala biti nešto najbolje za kraj te plesom prošlogodišnjih pobjednika Marija Valentića i Ane Herceg, nakon čega su Franka Batelić i Ištvan Varga služeno proglašeni plesnim parom godine na kraju četvrte sezone sjajnog HTV-ova showa 'Ples sa zvijezdama'.

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!