šarmantni umjetnik

Filip Vidović u finalu 'Plesa sa zvijezdama' mnoge je rasplakao, a uskoro će poteći nove suze radosnice: 'Na mom vjenčanju će 'gorjeti' plesni podij'

01.06.2022 u 13:28

Bionic
Reading

Mladi glumac i njegova mentorica Paula Jeričević mnogima su bili favoriti showa. U zadnjoj emisiji glumac je zaplakao i prije samog nastupa gledajući njihov video priprema, a nakon nastupa nije mogao suspregnuti suze dok je pričao o svom sudjelovanju u cijelom tom projektu te je rasplakao žiri i veći dio publike. Filip Vidović je osvojio srca gledatelja zbog plesa, ali i zbog zaraznog osmijeha

'Istina je da sam po prirodi pozitivac i uvijek svaku situaciju pokušavam gledati s pozitivne strane. Imam visok prag tolerancije pa me nije tako lako izbaciti iz takta, ali naravno, i to se ponekad dogodi. U takvim situacijama radije se malo maknem sa strane dok se ne ohladim kako ne bih u tom naletu emocija izrekao ili napravio nešto zbog čega ću se kasnije kajati. Pa onda kasnije hladnije glave pokušam dogovoriti se i riješiti nesporazum, ako je to moguće, ili prihvatiti situaciju ako je ne mogu promijeniti', ispričao je Filip Vidović za Slobodnu Dalmaciju.

Najviše ga, priznao je, iz takta mogu izbaciti nepravda, sebičnost i prijetvornost. Otkrio je da voli pogledati dobar nogomet, a još češće ga i zaigrat te da voli kuhati i eksperimentirati u kuhinji. Tijekom showa se ozlijedio pa još uvijek svakodnevno mora na terapiju i bandažu. najavio da je uskoro on i njegova zaručnica kreću 'polako u planiranje vjenčanja, da još nisu stigli razmišljati o prvom plesu, ali da već imaju pjesmu! 'Za sada oboje naginjemo tome da to bude što jednostavnije, bez nekakve pompe i koreografije. Ali da će ostatak svadbe plesni podij gorjeti, to je apsolutno neizbježno', poručio je.

S nekoliko dragih prijatelja i kolega priprema autorski projekt koji ga, kazao je jako veseli. Za sada nema novosti u pitanju filma i televizije, ali 'svakako bi volio i u tom području ubuduće raditi malo više'. Ples mu je trenutno preuzeo dominantnu ulogu, ali ističe da ga raduje povratak prvoj ljubavi, glumi, kroz neke nove projekte. Pričao je i o teretu toga što su mu roditelji glumci. Rekao je da se nikada nije previše zamarao time. Oduvijek je 'znao da je njegov put samo njegov i da će ga birati i kreirati vlastitim odlukama' te da 'ima sreću što ima priliku baviti se onime što najviše voli'.

  • +3
Filip Vidović (Ples sa zvijezdama) Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo