POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

Pjevačica upozorila obožavatelje: Ovo lice možda više nećete vidjeti

02.01.2018 u 19:01

Bionic
Reading

Carrie Underwood, jedna od najprodavanijih pjevačica country glazbe, doživjela je sredinom studenog bizarnu nesreću u kojoj je, prema službenim informacijama, zaradila prijelom ručnog zgloba te nekoliko posjekotina i ogrebotina. U pismu kojim se na Novu godinu obratila obožavateljima, Underwood je priznala da se ipak ne radi samo o posjekotinama i da bi, kad se odluči pojaviti u javnosti, mogla izgledati malo drugačije

Underwood je nesreću doživjela spotaknuvši se na vanjskim stepenicama svoje kuće u Nashvilleu, a u službenom priopćenju njezine izdavačke kuće navedeno je kako se ne radi o ozljedama opasnim po život.

I sama je pjevačica putem Twittera obavještavala svojih 8 milijuna obožavatelja kako je operirala ručni zglob, šaleći se da će odsad imati problema s detektorima metala u zračnim lukama, no ozljede lica nije nikad spominjala.

U novogodišnjem pismu poslanom članovima kluba njezinih obožavatelja, Underwood je prvi put progovorila o ozbiljnosti nesreće koju je doživjela, otkrivajući da postoji i drugi dio priče o kojemu nije bila spremna govoriti obzirom da ga još uvijek proživljava i čiji je ishod još neizvjestan.

'Suludo je kako vam jedna bizarna nesreća može promijeniti život. Neću iznositi sve užasne detalje, reći ću samo da je nakon operacije u noći mog pada liječnik mom suprugu kazao kako mi je stavio između 40 i 50 šavova. Sedam tjedana kasnije, i uz najbolje liječnike, još uvijek se oporavljam i ne izgledam baš kao nekada', napisala je o ozljedi lica Underwood.

Ne želeći ulaziti u detalje nesreće, pjevačica je otkrila kako idući tjedan ulazi u studio stvarati i snimati nove pjesme, a za povratak u javnost njezini će se obožavatelji morati naoružati strpljenjem.

'Kad budem spremna izaći pred kamere, želim da vam svima bude jasno zašto ću možda izgledati malo drugačije. Nadam se da će do tada te razlike biti minimalne, ali teško je prognozirati kako će sve to završiti', napisala je Underwood, dodajući kako je zahvalna jer je sve moglo za vršiti i puno gore.

  • +10
Carrie Underwood Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia