STIGLA REAKCIJA

Pjevač Alen Vitasović oglasio se o svom padu usred koncerta; evo što je poručio

23.08.2022 u 08:28

Bionic
Reading

Alen Vitasović našao se u fokusu javnosti nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj se vidi kako pada s bine usred koncerta. Sada se oglasio i sam pjevač i objasnio što se dogodilo

Tijekom vikenda 54-godišnji pjevač Alen Vitasović nastupao u Barbanu u sklopu Trke na prstenac Vitasović je pjevao svoje hitove i sjedio na stolcu, a u trenutku dok je pjevao stihove: 'Nisi više mlada, sve kašnije ti se spi' ustao je sa stolca i pao na pozornici. Iz publike je brzo priskočila jedna dama i pomogla ustati. Snimka nezgode vrlo brzo se proširila na društvenim mrežama.

A nakon što ju je veliki broj ljudi pogledao i podijeli, sam Alen Vitasović odlučio je objasniti što se točno dogodilo u tom trenutku. U izjavi koju je dao za 24sata napomenuo je kako je do pada došlo uslijed njegovog zdravstvenog stanja, a ne jer je bio pod utjecajem alkohola.

'Ništa mi nije bilo. Bio sam potpuno trijezan. Digao sam se sa stolice te su mi koljena popustila zbog bolesti,' rekao je za 24sata. Događaj je komentirao i Alenov prijatelj, Dražen Turina Šajeta koji je zajedno s njim tu noć otpjevao nekoliko pjesama.

'Alen je pao jer mu je utrnula noga. Nitko ne priča o tome da je legenda pjevao dva sata i da je imao dobar koncert. On se nakon proživljene korone, gdje je ležao dugo u bolnici teže oporavlja,' rekao je Šajeta za 24sata te napomenuo kako Alena noga muči već neko vrijeme, a sada mu je otkazala u ključnom trenutku kada se podignuo sa barskog stolca. Kako napominje, Alen je zbog toga i pao te ništa drugo nije u pitanju.