ODGOVOR NA KRITIKE

Pink podržala slavnu prijateljicu i osmogodišnjoj kćeri obojala kosu

04.08.2019 u 18:58

Bionic
Reading

Poznata američka pjevačica Pink odlučila je iskazati svoju podršku pjevačici i modnoj dizajnerici Jessici Simpson nakon što je na Instagramu oštro kritizirana na račun fotografije 7- godišnje kćeri Maxwell s kosom obojanom u različim nijansama ljubičaste

Slavna 39- godišnja pjevačica, glumica i modna dizajnerica Jessica Simpson pronašla se na udaru kritika jer je sedmogodišnjoj kćeri dopustila bojanje kose. Ugledavši fotografiju obojane kose sedmogodišnje djevojčice Maxwell na Instagramu, javnosti nije dugo trebalo da Jessicu Simpson oštro iskritizira zbog ovog poteza.

Kao odgovor na brojne kritike upućene slavnoj Amerikanki sada je odlučila reagirati pjevačica Pink objavivši fotografiju na kojoj boja kosu svoje 8- godišnje kćeri.

'Čula sam kako su brojni ljudi burno reagirali na Jessicu Simpson i činjenicu da je sedmogodišnjoj kćer dozvolila bojanje kose, stoga smo sa svima vama odlučili podijeliti što smo radili jučer', napisala je Pink ispod fotografije na kojoj osmogodišnjoj kćeri Willow pokušava stvoriti plave pramenove, da bi zatim na spomenutoj fotografiji zabranila opciju komentiranja.

Američkoj glazbenoj zvijezdi nisu nimalo strane kritike na vlastiti račun upućene na društvenim mrežama, ponajprije zbog načina odgoja djece sa suprugom Careyjem Hartom. Jedan od takvih slučajeva dogodio se početkom ove godine kada je na Instagramu objavila fotografiju svoje djece dok gledaju pelikane, a na spomenutoj fotografiji njezin dvogodišnji sin Jameson nije nosio pelene.

P!nk Won't Post About Her Kids on Social Media Anymore Izvor: Društvene mreže / Autor: Ellen DeGeneres

Prilikom gostovanja u emisiji slavne Ellen DeGeneres u travnju, Pink je opisala kako su negativne reakcije javnosti na nju uspjele emocionalno utjecati, tvrdeći da ju je niz kritika ostavilo u suzama. Pjevačica je također izjavila kako se zavjetovala da će u potpunosti smanjiti objavu sadržaja na društvenim mrežama koji uključuje njezinu obitelj.

  • +10
Pink Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia